facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herinnerdingendoos

Herinnerdingendoos

Info

In de handgemaakte en gepersonaliseerde Herinner-Dingen-Doos bewaar je spulletjes van bijvoorbeeld je kinderen, je trouwdag of een overleden dierbare.

Geschiedenis

Deze pagina is gewijd aan de originele Herinner-Dingen-Doos. Hij is van hout en wordt in 3 maten helemaal met de hand gemaakt en gepersonaliseerd. Kies een ontwerp van ons met een eigen naam, of laat je eigen ontwerp of foto op het deksel drukken. Het kan allemaal! meer info? www.herinner-dingen-doos.nl, of stel je vraag via facebook.



"De Herinner-Dingen-DoosDierbare herinneringen wil je koesteren. Ze zijn van jou persoonlijk, of misschien van jullie samen en je wilt ze graag veilig en op jouw eigen manier bewaren.Wij helpen je daar graag bij door voor jou een unieke Herinner-Dingen-Doos te maken. Het deksel van elke doos wordt in hoge kwaliteit beprint met een voor jou gemaakt design.De Herinner-Dingen-Doos is in 4 maten verkrijgbaar. Nieuw is de èxtra ruime Maxi Dubbel doos!Wil je graag ook de zijkanten, of zelfs de binnenkant laten beprinten? Dat is mogelijk bij onze handgemaakte Classic serie.Vragen? Die stel je altijd vrijblijvend. Geen punt. We helpen je graag verder!"
Adres:
Telefoonnummer: 0624803773
Stad: Laren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SAAK met liefde Laren SAAK met liefde Laren 78 km Leukste kadowinkel in de regio! Je vindt er altijd wel een leuk kado in elke prijskla...
BOB Laren BOB Laren 78 km Cadeauwinkel van lifestyle tot speelgoed. Voor elke doelgroep en elke gelegenheid heb...
Liberis Home Decor Liberis Home Decor 78 km Op zoek naar een speciaal cadeau of wil je een uniek object voor thuis of op kantoor?...
Recensies
Fijne service en erg mooi resultaat. Ook erg snel verzonden, bedankt wij zijn dik tevreden
Erg tevreden. Mooie kwaliteit doos en de foto op de voorkant is ook erg mooi 'eruit gekomen'. Scherp en diepe kleuren. Kwaliteit van het slotje op de doos is goed. Bezorging is zorgvuldig. Vriendelijke service, heel fijn hoe eerst het ontwerp wordt gecontroleerd en er wordt meegedacht.
Snelle service met een fantastisch eindresultaat! Heel blij met het persoonlijke cadeau die ik hier besteld heb. Er wordt goed met je meegedacht, topbedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid