facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HerfstZorg

HerfstZorg
"HerfstZorg is een particuliere mantelzorg organisatie gespecialiseerd in mantelzorg voor ouderen. Wij leveren mantelzorg op maat, zodat ouderen in staat worden gesteld om langer, veilig zelfstandig thuis te blijven wonen. HerfstZorg wil dit doen door aan de natuurlijk mantelzorgers ondersteuning te bieden en hen te helpen om de zorg voor hun naasten met werk en privé leven te combineren."
Adres: Pond Sterlinglaan 8 , Amsterdam 1060 RS, NL
Telefoonnummer: 06 24127539
Stad: Amsterdam
Route: Pond Sterlinglaan 8
Postcode: 1060 RS



op zoek naar gerelateerd: HerfstZorg reviews, Mantelzorg inhuren, Hulp voor ouderen thuis, Zorg aan huis dementie, Saar aan Huis Ede, Saar aan Huis Wassenaar, Saar aan Huis Leeuwarden, Saar aan Huis Enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PuurZuid PuurZuid 6 km
By Zorg By Zorg 6 km "BY Zorg – met hart voor de zorg – biedt passende hulpverlening op individuele b...
Recensies
Wij zijn enorm blij met de ondersteuning die wij krijgen door de mentale en fysieke zorg die onze vader van 96 jaar oud wekelijks krijgt van een van de medewerkers van HerfstZorg. Ze trekken eropuit en bezoeken, omdat hij met enige hulp daartoe fysiek nog in staat is, regelmatig tentoonstellingen in de stad. Ondernemend nu het nog kan, en er ook een beetje op gericht om de dagelijkse routine op een ontspannen manier te doorbreken.
Aangezien ouderen steeds vaker langer thuis blijven wonen, we laten in het midden of dit de wens is van de ouderen of dat er gewoon soms geen andere keus is, zijn bedrijven als HerfstZorg onontbeerlijk aan het worden. Veel ouderen hebben thuis ondersteuning nodig. HerfstZorg voorziet in deze behoefte. Mantelzorg is onderdeel van onze samenleving geworden, maar niet altijd genoeg voorhanden binnen de familie- of vriendenkring, dan kan HerfsZorg uitkomst bieden. Niet steeds een ander over de vloer, zoals vaak het geval is bij veel thuiszorgorganisaties, maar een vaste medewerker die een band kan opbouwen met de client. Ondersteuning bieden bij dagelijkse handelingen, begeleiding bij afspraken buiten de deur en gewoon voor de gezelligheid. Als je dat zoekt, ben je bij HerfstZorg aan het juiste adres.
Voor cliënten van mij schakel ik regelmatig HerfstZorg in voor betaalde mantelzorg, zoals meegaan naar een ziekenhuisafspraken, een praatje of een activiteit. Ik ben tevreden over de dienstverlening. Er wordt snel gereageerd en de lijntjes met Astrid lopen erg kort. Dit is erg prettig.
Herfstzorg is Topzorg. Begin 2023 voor mijn schoonvader met spoed zorg nodig. Het is zeer fijn en snel schakelen met Astrid en zij heeft een team met fijne mensen tot haar beschikking. Dit heeft ons echt geholpen! Lea en Rob
Herfstzorg kan ik iedereen van harte aanbevelen. Deze sympathieke organisatie heeft inmiddels ruime ervaring bij het bieden van ondersteuning en persoonlijke verzorging bij je thuis. Bij het intake-gesprek destijds werd mij meteen duidelijk dat ze weten wat er op je afkomt als je een zieke huisgenoot hebt. Wat me is bijgebleven is dat ze vrij direct op mijn hulpvraag reageerden en dat afspraken goed werden nagekomen. Toen mijn man vorig jaar uiteindelijk aan zijn dementie overleed ondervond ik van hen veel hartelijkheid.
Hele fijne zorg! Astrid voelt vertrouwd, is zeer toegankelijk en betrokken bij haar cliënten. Ze zorgt altijd voor hulp in huis wanneer dat nodig is. Wetende dat je op haar kan terugvallen geeft je als mantelzorger rust.
Als je zelf aan de andere kant van de wereld woont dan je moeder is Astrid's Herfstzorg echt een uitkomst. Mijn moeder woont nog zelfstandig maar heeft ondertussen wel hier en daar begeleiding nodig. Ze heeft nu elke week dezelfde verzorger die ze heel aardig vind en die veel flexibeler is dan wat er vanuit de gemeente geregeld kan worden zoals mee naar de dokter of ziekenhuis, uitleggen wat er in een brief staat, gewone dagelijkse dingen die opeens vreselijk ingewikkeld zijn geworden. Ook de mobiel weer op WhatsApp instellen is erg belangrijk! Het geeft mij veel rust dat er iemand is die een beetje op haar kan letten en mij op de hoogte houdt als dat nodig is, en voor haar is het gezellig, dus een win win situatie :.
Herfstzorg biedt professionele, flexibele zorg voor een ieder die extra hulp, begeleiding en/of gezelschap nodig heeft. Ik ben blij dat ik mij voor deze mooie organisatie mag inzetten en mijn ervaringen met de clienten zijn erg waardevol. Met Astrid is het heel fijn samenwerken, ik voel mij altijd gesteund en gehoord. Door haar ruime ervaring schakelt ze snel en denkt in oplossingen. Een topper!
Leuk team, mijn moeder is goed verzorgd door deze lieve mensen.
Helaas maar kort mee te maken gehad. Gedurende die tijd wel heel fijn contact gehad met Astrid. Mocht ik ooit nog zorg nodig hebben in de omgeving Amsterdam dan ga ik haar daar zeker voor benaderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid