facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herenkapsalon Bennie koopman asselsestraat

Herenkapsalon Bennie koopman asselsestraat

Info

Herenkapsalon Bennie Koopman, dé herenkapper van Apeldoorn. Kappers die van het knippen van mannen een specialiteit hebben gemaakt.

Adres: Asselsestraat 217 A, 7312CT Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-3555224
Stad: Apeldoorn
Route: Asselsestraat 217 A
Postcode: 7312CT



op zoek naar gerelateerd: Kapper Apeldoorn, Kapper Eglantier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fashionant Fashionant 3 km Wij werken met waardebonnen, Geen geld terug! Retonering (ongedragen) binnen 7 dage...
Recensies
Suhil knipt fantastisch en heeft verstand van zaken. Bij andere kappers vind ik het wel eens ongemakkelijk maar bij Suhil zeker niet. Tijdens het knippen is er ruimte voor een serieus gesprek of gewoon gezelligheid.Service: Haarstyling
Na vele kappers te hebben geprobeerd ben ik sinds een tijdje vaste klant geworden bij herenkapper Estee. Dit is echt een vakspecialist en hij heeft echt oog voor detail om te kijken wat bij jouw gezicht het mooiste staat. Echt zo'n groot verschil van knippen in vergelijking met andere kappers, dus zeker een aanrader om hier naartoe te gaan!
Geweldige kapper, weet wat hij doet en levert elke keer een een goed en verzorgt kapsel. Ik ben super blij met sunhilService: Haarstyling
Update: 8 december 2022. Vandaag weer uitstekend geknipt en bij het verlaten van zijn kapsalon kreeg ik in het kader van feestelijke decembermaand een presentje mee.. foto Zo attent en aardig.!! Dankjewel kapper! Om de 8 a 10 dagen ben ik hier voor een meer dan uitstekende knipbeurt door stylist en kapper Suhil. Met een luisterend oor en met gevoel hoe je het resultaat wilt hebben, kan ik niets anders zeggen dat ik hier met alle plezier mijn haar laat knippen. Toegankelijk, gezellig, professioneel, netjes en betaalbaar.. De 5 sterren zijn meer dan terecht..!!
Ik kom speciaal uit Barneveld om door Suhil geknipt te worden. Er zijn weinig kappers die zo goed kunnen knippen! Altijd gezellig, bakkie koffie erbij. Ciao !
Een uitzonderlijk goede kapper. Inmiddels ben ik bij veel kappers geweest, maar ik durf wel te zeggen dat dit de beste herenkapper is waar ik tot nu toe ben geweest. Al enige tijd vaste klant en ik ben elke keer weer enorm tevreden. Suhil is een echte specialist in zijn vak. Verder is hij erg sociaal en altijd in voor een geintje. Al met al een aanrader!
Suhil is echt een top kapper! Ik heb zelf heel krullend haar bijna krous en ook dit knipt hij beter dan al mijn voormalige kappers bij elkaar. Verder kan je leuke gesprekken met hem hebben. Ook weet hij goed hoe hij met elk haar om moet gaan en kan hij daar goed in adviseren. Dus echt een aanrader!!
Heb mij wederom laten knippen door Suhil. Het resultaat was weer perfect. Eigenlijk precies zoals ik mij had voorgesteld. Wat een bekwame kapper. Naast vakmanschap is het ook nog eens gezellig om bij Suhil in de stoel te zitten.
Een hele goede kapper weet wat hij doet en geeft ook advies... echt een aanrader.Service: Haarstyling
Ik heb mijn haren hier geknipt en ben zeer te vrede. Sowieso voor herhaling vatbaar. Tijdens de knipbeurt ook een gezellig gesprek gehad met de kapper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid