facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herenhuis Rustenburg

Herenhuis Rustenburg

Info

Op een goede locatie nabij het centrum van Oldebroek staat dit KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE HERENHUIS met grote garage en carport. Het geheel is op zeer fraaie wijze gerenoveerd, verbouwd en vernieuwd met behoud van authentieke uitstraling.

Geschiedenis

Oorspronkelijk was deze woning in gebruik als Groene Kruis gebouw.
Veel details van het oorspronkelijke bouwjaar (rond 1920) zijn bewaard gebleven. Met zo’n 560 m3 inhoud en de fraaie en sfeervolle afwerking biedt het woonhuis een woongenot wat aan huidige eisen gesteld mag worden.

Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een mooie serre met terrasdeuren naar de besloten tuin. In de achtertuin staat een ruime vrijstaande garage/berging welke in spouw is gebouwd. Deze garage heeft een ruime bergzolder onder het zadeldak. Voor de garage is een aangebouwde carport gerealiseerd. Carport en garage zijn vanaf de achterzijde via Het Kooiveen bereikbaar.

De woning is gelegen aan de rand van de oorspronkelijke bebouwde kom, dicht bij de uitvalswegen. In 5 autominuten bent u op de autosnelweg A28 of bij het treinstation van 't Harde, met verbindingen naar Zwolle en Utrecht. De woning ligt op loop-/fietsafstand van de winkels in het dorp Oldebroek en ook Elburg is in een paar minuten te bereiken.

Kijk ook op de website www.rustenburgsweg.nl voor een extra indruk van deze prachtige woning.

Adres: Rustenburgsweg 9, 8096AA Oldebroek
Telefoonnummer: 0525633047
Stad: Oldebroek
Route: Rustenburgsweg 9
Postcode: 8096AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Passende Woning Makelaardij De Passende Woning Makelaardij 182 meter Meedenkende nette makelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid