facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herberg Welgelegen

Herberg Welgelegen

Info

Eten, Slapen en samen de dag (be)leven!

Geschiedenis

Villa Welgelegen is een vernieuwend project, ontstaan omdat:

- Zorg veel beter kan! Door ondernemend naar zorg te kijken, en wij geloven dat:
1. Zorg ook veel beter kan, zonder meer gelden van overheid!
2. Zorg zich moet richten op wat mensen (nog) kunnen, niet wat zij niet meer kunnen!
3. Zorg moet vraaggericht werken i.p.v. aanbodgericht!

Wat zijn de gevolgen in de praktijk? Houd onze pagina en de website in de gaten!

Adres: 't Boonrak 21, 2235 ED Valkenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031718891817
Stad: Valkenburg
Route: 't Boonrak 21
Postcode: 2235 ED



op zoek naar gerelateerd: Herberg Noordwijk, Mantelzorgweekend, Dagbesteding Noordwijkerhout, Mantelzorg Katwijk, Hotel Noordzee Katwijk menu, Wellness Hotel Katwijk aan Zee, Hotel Noordzee Katwijk arrangementen, Hotel Katwijk aan Zee aanbieding
Recensies
Wij hebben een heel goed verblijf gehad, zeer vriendelijke ontvangst. De kamer was netjes, goed ingericht, mooi uitzicht op de Rijn. Ontbijt was erg goed. Opvallend beleefde en vriendelijke medewerkers. Mooi om in zo'n accomodatie te verblijven met ook nog een maatschappelijke betrokkenheid. Zeker een aanrader! Kamers: Mooie kamers, netjes, goede bedden, ruim, niets ontbreekt.
Heerlijk rustpunt. Mooi gebouw fijne kamer 2 en uitstekende service. Royale ontbijt service. Echt een aanrader voor iedereen die rustig wil overnachten. Kamers: Prima modern ingerichte kamer met ruime douche/ toilet en airco. Boxspring bedde slapen prima. Eten en drinken: Heerlijk ontbijt er zit persoonlijke aandacht in.
Dit maak je eigenlijk nooit mee: de kamer was werkelijk brandschoon. Geen achtergebleven haren of webjes in de hoeken. Het personeel echt heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is zalig: lekkere broodjes en voor de liefhebber zelfs gerookte zalm! Verse jus d'orange en granola, er was meer dan genoeg. Wij hadden de toren kamer en er heerste rust. Voor wie naar de voorstelling Soldaat van Oranje gaat een goede optie, 7 minuten met de auto. Je hoort het vaker, maar hier kom ik echt zeker terug! Kamers: Super mooi en schoon. Eten en drinken: Ontbijt is geweldig.
We hebben genoten, we zijn zelf bosjes mensen. Dat is bij jullie natuurlijk niet. Jullie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. En we konden zonder probleem deze dagen 2 keer omzetten. Veiligheid: Als de kamer die wij hadden voor een stel met een kind was bestemt, dan vonden wij de deur wel dicht op de trap uitkomen.
Super vriendelijk personeel, geweldig ontbijt en een prachtige ligging aan het water. Schone en ruime kamers!Kamers: 5/5
Dit is een hotel zoals een hotel hoort te zijn. Heel schoon, netjes en goede service. Heerlijk ontbijt. Een echte aanrader.
Kamer, ontbijt, service: alles tot in de puntjes verzorgd!Kamers: 5/5
Geweldige herberg. Goede en zeer vriendelijke service. Schone nette kamers, goede bedden. Eigen parkeerplaats Beetje gehorig maar dat kan ook niet anders met zo'n oud pand. Ontbijt is super netjes geregeld en zeer lekker. Als we in de buurt zijn komen we zeker nog een keer terug.
We hebben gedurende de herfstvakantie een paar nachten in deze rustieke herberg doorgebracht. We hebben genoten van de ruime schone kamer en badkamer. Annemiek heeft onze trouwdag bijzonder gemaakt. Bedankt lieve dame voor het ontbijt op bed en de mooie bloemen.Kamers: 5/5
Hartelijke ontvangst, heel vriendelijk personeel. Veel liefde en geduld voor onze kwetsbare medemens gezien. Mooi uitzicht op het water. Heerlijk ontbijt, bijna alles vers gemaakt, geen voedselverspilling, je kunt altijd wat bij vragen. Een echte aanrader. Positief christelijke omgeving. Ter ere van de 75e verjaardag van onze vader werden we feestelijk ontvangen met thee en gebak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid