facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herberg van Ouds 't Nest

"Bij Herberg van Ouds 't Nest kunt u terecht voor een heerlijk diner, een lekkere lunch, een borrel met vrienden en/of collega's en genieten van het mooie weer op ons grote en beschutte terras.Daarnaast bieden we vele mogelijkheden voor het vieren van familieaangelegenheden en zakelijke bijeenkomsten."
Adres: van Vredenburchweg 126 , Rijswijk 2283 TG, NL
Telefoonnummer: 070 399 7660
Stad: Rijswijk
Route: van Vredenburchweg 126
Postcode: 2283 TG



op zoek naar gerelateerd: menu van ouds het nest, terug op het oude nest, openingstijden het oude nest rijswijk, van vredenburchweg 126 rijswijk, restaurant rijswijk, bistro het poortje van verlaan, restaurant oud rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Haagweg Cafetaria Haagweg 2 km Het is dat ik geen 10 sterren kan geven, anders hadden ze die zeker gehad. Prima eten...
Recensies
Ordered mushroomsoup and hamburgers. All very good taste.also could borrow the tray to bring the food to my appartement and give it back later. Will come back for sure. Recommandable. Bestelde champignonsoep en hamburgers. Beide gerechten zeer goed van smaak. Hoop hier nog een keer terug te komen. Was hier vandaag weer lekker broodje kroket.broodje liever geroosterd maar ala. Weer geslaagd voor ega lekker broodje warme brie met bacon. Kom gauw weer.
We waren er 's-avonds. Goede bediening, goed eten. Over de prijs/kwaliteit kan ik weinig zeggen, omdat het diner een gift was. Ook voor mensen die vegetarisch eten, is er voldoende keus. Conclusie: voor herhaling vatbaar.
Alles top, super vriendelijk personeel en zeker een leuke plek om met je hond erheen te gaan!
Heerlijk geluncht daar!! Broodje hete kip voortreffelijk. Precies zoals het moet zijn
Mooi tafeltje incl ruimte voor n rolstoel. Heerlijk uitzicht. Vriendelijk en heel behulpzaam personeel. We hebben genoten van de koffie, overheerlijke lunch en n wijntje. Geen gejaag of je maar snel weg wil gaan. Kortom een zeer geslaagde lunch gehad met m'n man & vader.
Gezellige plek om lekker te eten. Slibtongetjes en steak. Bediening vriendelijk. Kortom aanrader. Recent weer geweest. Helemaal prima. Vegetarische menuopties: Aantal keuzes
Nieuwe eigenaar, vorige had overheerlijk asperges, daar kwam ik voor.....Eten: 4/5
Gezellige avond gegeten met de familie op het buiten terras. Maar er zijn echt verbeter punten. Stokbrood met kruidenboter te warm gesneden, plakkerig brood waar je niks meer op kunt smeren. Vlees gerechten zijn prima maar jammer dat er geen patatjes op het bord worden geserveerd. Weinig schaaltjes patat op de tafel als je met een grote groep bent. Desserts waren voortreffelijk. Bediening kan professioneler. Helaas heel hard mijn hoofd tegen een lantaarn gestoten doordat we vrij dicht tegen de prachtige beschilderde muur aan zaten. Zit nu met een lichte hersenschudding helaas. Eten was verder erg smaakvol.
Echt heerlijk gegeten! Spareribs vallen zo van het bod en frietjes lekker krokant. Ook de service is erg vriendelijk. Een prachtig plekje om tot rust te komen in Rijswijk. Parkeren: Doodlopende straat waar je prima rustig kunt parkeren. Voldoende plekken beschikbaar.
Super vriendelijke bediening en lekker eten voor een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid