facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herberg De Ring

Herberg De Ring

Info

Herberg De Ring is een Bed and Breakfast in Dreischor Zeeland.

Geschiedenis

Van harte welkom in ons B&B Herberg De Ring. Ons B&B is gelegen aan de pitoreske Ring van het voormalige vlasdorp Dreischor op het eiland Schouwen-Duiveland. Het B&B heeft 2 tuinkamers met eigen opgang gelegen aan een sfeervolle tuin. De kamers hebben een eigen badkamer en toilet en er is gelegenheid tot het zetten van koffie of thee. In de tuin zijn zitjes en een terras waar bij mooi weer uw ontbijt wordt geserveerd. Waar mogelijk gebruiken wij voor het ontbijt streek producten. De kamers zijn comfortabel, van vele gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Hier komt u helemaal tot rust.
Het eiland Schouwen-Duiveland en de omgeving van het dorp Dreischor bieden u vele aantrekkelijke mogelijkheden te wandelen en fietsen.

Adres: Ring 22, 4315ag Dreischor
Stad: Dreischor
Route: Ring 22
Postcode: 4315ag



op zoek naar gerelateerd: Lekker bij MaAs, De drei schorre B&B
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Schouwse Palingroker De Schouwse Palingroker 181 meter De Schouwse Palingroker
Recensies
Prachtig uitzicht. Vriendelijk en spontaan is de eigenaresse / gastvrouw.Kamers: 5/5
Goed verzorgde accomodatie met veel aandacht voor de wensen van de gasten.Kamers: 5/5
Vanaf het begin "thuis" gevoeld. Een fijne, complete kamer. De Ring is een bed and breakfast die overstroomd van karakter.
Fantastische locatie met uitzicht op de zeer pittoreske kerk. Prachtig ingerichte B&B en een fantastisch lieve eigenaresse! Adresje om zeker weer eens naar terug te komen!
Rustig dorp. B&B heel netjes, schoon, verzorgd. Aardige gastvrouw. Goed ontbijt. Prima voor elkaar.
Hele fijne herberg b en b. Prachtig dorp en veelzijdige omgeving. Super en met veel zorg verzorgd.
Onwijs genoten, ondanks de maatregelen een warm welkom en prima service!
Netjes. Een vriendelijke eigenaresse.
Persoonlijke gasterij
Vertaald door Google Klein maar fijn. Alles zo liefdevol gemaakt. Een zeer smakelijk ontbijt dat niets te wensen overlaat. Zeer attente gastvrouw. Origineel Klein,aber fein. Alles so liebevoll gemacht. Ein sehr leckeres Frühstück,das keine Wünsche offen lässt. Sehr aufmerksame Gastgeberin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid