facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heppiefood

Heppiefood

Info

Heppiefood, is geen traditioneel cateringbedrijf maar werkt met pure, kleurrijke en veelal seizoensgebonden producten en dat proeft u!
# www.heppiefood.com # [email protected]

Label

#Catering, #kookworkshop, #eten, #buffet, #diner, #tapas, #21 diner, #lekker, #puur, #kleurrijk, #kokkin aan huis, # kokkin op locatie # kok #receptie, # receptie, # opening # bedrijfsfeest, # bedrijfsuitje, #biologisch, # streekproducten, catering, #Goes, #Middelburg, #Zierikzee, #Vlissingen, #Domburg, #Vrouwenpolder, #Kamperland, #Zeeland.



"Catering Heppiefood in Goes voor bedrijven en particulieren, bereidt smakelijke en kleurrijke verfijnde gerechten, waar je heppie van wordt. Zo kun je genieten van de wereldse hapjes, een kleurrijk buffet, veelzijdige lunch of een verfijnd diner thuis of op kantoor. Een luxe private cooking met een privé kok aan huis, een kookworkshop of aanschuiven voor een 5 gangen diner op een bijzondere locatie, het is mogelijk! Sinds kort organiseert Heppiefood buitengewone foodevents, met een verrassende twist! Ga jij het culinaire avontuur aan?"
Adres: Westhavendijk 128, 4463 AE Goes
Telefoonnummer: +31 (0)6 106 028 68
moc.doofeippeh@ofni
Stad: Goes
Route: Westhavendijk 128
Postcode: 4463 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitspanning De Goederenloods Uitspanning De Goederenloods 3 km De pannenkoeken waren heerlijk groot en goed gevuld/belegd!! Zeker voor herhaling vat...
De Keuken van Denise De Keuken van Denise 3 km Denise heeft op het werk de lunch weer mogen verzorgen. Het was wederom heerlijk, sma...
Steff's Kitchen Steff's Kitchen 3 km Vertaald door Google Dit is de 3e keer dat we Steff's onlangs hebben bezocht en de 3e...
E&P Totaal Catering E&P Totaal Catering 3 km Alles altijd zeer verzorgd en lekker
Onder de Toren Party- en evenementencatering Onder de Toren Party- en evenementencatering 4 km Diner en hapjes voor de gehele avond van onze bruiloft laten verzorgen en ik kan niet...
Friet & Ballen Friet & Ballen 4 km Diner en hapjes voor de gehele avond van onze bruiloft laten verzorgen en ik kan niet...
Recensies
Voor een bescheiden examenfeestje heeft Juliëtte voor ons een heerlijk tapas diner op maat verzorgd. Van onze kant was het een spontaan, last minute idee waardoor het kort dag was. Dit was voor Juliëtte echter geen enkel probleem. De communicatie verliep prettig en vlot. We hebben haar de vrije hand gegeven en na wat kleine aanpassingen ivm dieetwensen werden alle hapjes keurig op tijd afgeleverd. Alle gerechten zagen er heerlijk uit en werden door iedereen enthousiast ontvangen. Het eten is bereid met verse producten en veel liefde, wat terugkomt in de smaak. Wat ons betreft is Heppiefood een aanrader!
Juliëtte heeft een heerlijk tapasbuffet verzorgd voor ons tuinfeest. Pure, mooie en smaakvolle gerechtjes. Een lust voor het oog! Helemaal afgestemd op onze wensen. Aanrader!
Juliette heeft een heerlijk vijfgangenmaal voor ons bereid voor de verjaardag van mijn schoonvader! De maaltijden waren vers en super smaakvol! Een en al genieten. Dik vijf sterren!
Wil je je smaakpapillen verwennen en houd je van puur, lekker en kwaliteit?! Dan ben je bij Heppiefood aan het juiste adres! Voor de 65e verjaardag van onze moeder hadden we Julliette gevraagd voor ons te komen koken. Wij hebben ons heerlijk door haar laten verwennen. Het menu was prachtig in balans en Juliette is een zeer fijne gastvrouw. Bijzonder mooie en fijne avond gehad!
We hebben Julliette gevraagd om voor ons te komen koken, we waren met ons gezin in Oostkapelle in huis Plantlust, op 6 augustus het was onze trouwdag 40 getrouwd! 8 volwassenen en 4 kleintjes. Wat heeft ze ons verrast! Het diner was echt fantastisch en super smaakvol!! 5 gangen diner! Het was echt heel bijzonder! Echt een aanrader!
Juliëtte heeft voor ons een heerlijk diner aan huis gemaakt in Goes voor een gezelschap van 9 personen. Erg fijne communicatie vooraf en ze kon flexibel meedenken aangezien wij het huis gehuurd hadden en niet alle apparatuur goed kende.
Dit was onze eerste ervaring met een thuiskok. We hadden mijn ouders hier thuis uitgenodigd omdat de restaurants dicht waren. Dan halen we het restaurant maar naar ons toe! Juliette had bijna alles zelf bij zich, en nadat we haar de keuken hadden laten zien ging ze helemaal zelfstandig te werk, terwijl wij nog gezellig zaten te kletsen in de woonkamer. Ze liet de mate van contact ook volledig bij ons liggen en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Zowel het eten als de wijnen waren geweldig, zoals je in een goed restaurant mag verwachten. En nadien heeft ze alles weer netjes opgeruimd achter gelaten. Kortom een fantastische ervaring die wij een ieder zeker aan willen raden.
Juliette heeft passie voor haar vak. Mooie gerechten die ze op bijzondere manier presenteert. De smaken zijn een beleving. Een aanrader!
Van het eten en van de samenwerking word je helemaal "heppie".
1 woord fantastisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid