facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henstra Deuren B.V.

Henstra Deuren B.V.

Info

Garage-, industrie- en/of bedrijfsdeuren; Henstra Deuren te Surhuisterveen, Friesland is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van deuren in talloze stijlen en formaten.

Geschiedenis

Garagedeuren, industrie- en bedrijfsdeuren, overheaddeuren en vouwdeuren kan Henstra Deuren voor u verzorgen. Henstra Deuren, gevestigd te Surhuisterveen in de provincie Friesland, is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van hand- en electrisch bedienbare garage- en industriedeuren.

Adres: Zwetsloot 5a, 9231 DW Surhuisterveen
Telefoonnummer: 06 21 6552 56
Stad: Surhuisterveen
Route: Zwetsloot 5a
Postcode: 9231 DW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brouwer Handel Holland BV Brouwer Handel Holland BV 228 meter Vakmensen in grondverzetmaterieel
Scherjon Dairy Equipment Holland Scherjon Dairy Equipment Holland 571 meter Hielke en collega’s altijd in voor een stukje kaas!
Schoonmaak van der Veen Schoonmaak van der Veen 708 meter SCHOONMAAKONDERHOUD - GLASBEWASSING - HOGEDRUKREINIGING - VLOERONDERHOUD
De Poel Koel- en Vrieshuis B.V. De Poel Koel- en Vrieshuis B.V. 921 meter Vlot gelost. Vriendelijk personeel...
Recensies
Had een heel klein klusje te doen maar was geen probleem voor Henstra. Het werd gewoon professioneel en adequaat uitgevoerd alsof ik een klant als elke andere was. Top! Voor mijn garage deur weet ik wie ik moet bellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid