facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henssen B.V.

Henssen B.V.

Info

Henssen B.V. is gespecialiseerd in inrichting in de buitenruimte. Onze kracht ligt in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van exclusieve objecten: maakbaar, realiseerbaar, beheersbaar én betaalbaar.

Geschiedenis

Het bedrijf bestaat uit twee bedrijven met vestigingsplaatsen in Nederlands Limburg (Schinnen) en Belgisch Limburg (Maasmechelen) welke zijn samengevoegd onder de handelsnaam Henssen Groep.
Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederlands en Belgisch Limburg, Noord-Brabant en de Duitse grensstreek.
Henssen is opgericht in 1983 en bestaat dus al 30 jaar. Door gestage groei en voortdurende modernisering is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere “Cultuurtechnische Bedrijven” in de regio met een personeelsbestand van 50 vaste medewerkers. Het personeelsbestand wordt gedurende een groot gedeelte van het jaar aangevuld met ca. 40 inhuurkrachten, loonbedrijven en onderaannemers.
Mede door innovatieve ontwikkelingen en het toevoegen van diverse specialismen kunnen onze klanten kiezen uit een uitgebreid dienstenpakket waardoor wij voldoen aan steeds verder uiteenlopende behoeften en wensen.

De sterke punten van het bedrijf zijn:
- tijdige levering en uitvoering van de werkzaamheden volgens de afspraken die met de klanten gemaakt zijn maken ons tot een betrouwbare partner.
- het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
- werken volgens een geïntegreerd kwaliteitsbeleid op basis van de Kwaliteits-, Arbo- en Milieuborging “KAM”, ISO-9001, VCA**, CO2 Prestatielaader, Groenkeur BRL Groenvoorziening en Glyfosaat op verhardingen certificering.
- het voeren van een actief veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid.
- het voordeel van een gecombineerde dienstverlening, waarbij alle facetten van een project daadwerkelijk goed op elkaar aansluiten.
- in iedere discipline de nodige kennis en ervaring.

De bedrijven zijn horizontaal gestructureerd waardoor er korte communicatielijnen zijn welke maximale betrokkenheid en flexibiliteit van onze medewerkers garanderen.

Tot de vaste klantenkring behoren onder andere Rijks- , provinciale en locale overheden; waterschappen; instellingen; woningcorporaties; bedrijven en particulieren. Zij kiezen voor ons omdat we flexibel zijn, met een flexibele organisatie en personeelsleden. Wij denken met de klant mee en stemmen onze deskundigheid af op zijn wensen.

Het dienstenpakket bestaat uit ontwerp, advies, planvoorbereiding en beheer, Groenvoorziening, Maaiwerken, Grondwerken, Verhardingen en Tuinen en Gladheidsbestrijding.

De kracht van de Henssen Groep ligt in het realiseren en onderhouden van exclusieve objecten: maakbaar, realiseerbaar, beheersbaar én betaalbaar. Onze realisatie is snel, gedegen en vakkundig in het groen, de verharding, de bouwkundige elementen alsook de afwerking. Vanwege het uitgebreide pakket van diensten kunnen wij op verschillende fronten werkzaam zijn en in-huis beschikken over uitgebreide kennis op tal van vakgebieden. De meerwaarde daarvan wordt door steeds meer cliënten onderkend en door ons in de praktijk bewezen.

Het bedrijf beschikt over goed opgeleide specialisten die werken volgens Kwaliteits-, Arbo- en Milieuborging “KAM”, ISO-9001, VCA**, CO2 Prestatieladder, Groenkeur BRL Groenvoorziening en Glyfosaat op verhardingen. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en cursussen zowel op het gebied van veiligheid zoals techniek, ecologie en milieu maar ook op het gebied van creatie en functionaliteit.

Verder is het bedrijf sterk gemechaniseerd en investeert dan ook veel in zeer moderne en geavanceerde machines die vaak speciaal voor een bepaald werk gebouwd worden.

Adres: Nutherweg 60, 6365ER Schinnen
Telefoonnummer: 046-4434430
Stad: Schinnen
Route: Nutherweg 60
Postcode: 6365ER


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Print Fabriek.com De Print Fabriek.com 379 meter Bij De Print Fabriek kun je je eigen ontwerp tot leven laten komen! Via een gemakkeli...
Tecco Group Tecco Group 390 meter Chauffeur in bus met kenteken VGR - 86 - H. Wat een mafkees! Rijd over de brug in Maa...
Hydroworld Hydroworld 434 meter Mooie zaak, vriendelijke mensen, vakmanschap staat bovenaan. Super goede service en g...
Hoedenmallen van der Broek Hoedenmallen van der Broek 464 meter Al meer dan 20 jaar voeren wij een collectie van meer dan 400 verschillende koppen en...
BPG Diederen BPG Diederen 692 meter Alles voor uw bouw, verbouw benodigdheden. Huis en tuin. Vakkundig advies.
Bouwcombinatie Goessens Bouwcombinatie Goessens 719 meter Super bedrijf, altijd vriendelijk, je kan er voor alle bouw werkzaamheden terecht. E...
Brandsma Dakservice BV Brandsma Dakservice BV 1 km Mail gestuurd om een offerte om dak te isoleren. Nooit enige reactie mogen ontvangen....
Recensies
Als je voor hij werkt zoals ik zzp en een dag maakt van 14 uren en daar een factuur voor stuurt dan word er gezegd we betalen maar 10 uren per dag uit. Dit terwijl werd gezegd van te voren je kunt uren maken zoveel je wil 60 70 uren per week . Bla bla bla
Rijden als gekken op de weg met het Belgische kenteken: 2asz011 rijden de parkeerplaats van de Albert Heijn op en rijden je zowat bijna omver. Is een wonder dat de versnellingsbak nog heel is. Zal maar niet beginnen over het geen wat er in zat.
Pas op voor deze firma. Je steekt een hoop tijd in het proces van het vangen van groen voorzieningen en uiteindelijk laten ze je in de kou staan. Afspraken maken is moeilijk aangezien er continue wordt verwezen naar informatie die of niet is gedeeld of niet is gedeeld in hetgeen waar ze naar verwijzen. Ik heb hele slechte ervaringen met deze firma en zou niemand aanraden in zee te gaan met hen.
Een prima bedrijf, ik werk daar als chauffeur van vrachtwagen
Ja wat moet je zeggen over je baas t best goed daar anders heb je niet zoveel jubilarissen
Geweldig hoveniersbedrijf. Goede service, aangename prijs
Relaxe werksfeer, mooi en goed materieel.
Inhuren deze handel@!
Goed professioneel bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid