facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hens Motoren

Hens Motoren

Info

We houden ons voornamelijk bezig met onderhoud ,reparaties, onderdelen, schade-taxatie en -reparatie aan alle Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki

Adres: Voltaweg 4, 5993SE Maasbree
Telefoonnummer: 0773828458
Stad: Maasbree
Route: Voltaweg 4
Postcode: 5993SE



op zoek naar gerelateerd: Linders Motoren, Motor Venray, Lemar Motoren, Roefs motoren, Motor Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roefs Motor Trading Roefs Motor Trading 61 meter Alles behalve de moeite waard krampachtige houding en er word zeer moeilijk gedaan om...
Recensies
Ondertussen alweer een tijdje terug voor mijn vriendin een motor bij Hens Motoren gekocht. Eind augustus vorig jaar langs geweest en hiervoor 1,5 uur moeten rijden, maar dit was het waard. Stond een prachtige Suzuki Gladius SV650 ABS klaar voor een proefrit. Eerst even opwarmen en een goed bak koffie samen met Hen, de eigenaar. Vriendelijke oprechte kerel trouwens! Proefrit gemaakt en de keuze was eigenlijk al gemaakt na de eerste bocht. Wat een top motor is dit. Naar een ruime proefrit terug gekomen en de beslissing was gevallen op deze top motor. Afspraak gemaakt om de motor de week erop op te halen. Week erop stond de motor prachtig gepoetst klaar. Nu een half jaar later is de motor echt super, altijd starten en lopen. Bedankt Hen!
Motor gekocht bij Hens motoren, alles wat was afgesproken is goed gedaan. Ze doen wat je afspreekt, mocht er meer zijn nemen ze contact op. Ik ben erg tevreden over het vakmanschap en omgang met klant.
Hele fijne en betrouwbare motorzaak met gekwalificeerd en empatisch personeel. Gezellige, gemoedelijke en laagdrempelige sfeer. Absolute aanrader!
Remvloeistof vervangen en ketting gecontroleerd. Ketting was in orde. Remvloeistof snel en goed uitgevoerd door Hens. Vriendelijk en liefde voor motoren! Aanrader!
Fijne zaak voor onderhoud aan je motor, heeft ook een mooie kleding shop. Vriendelijk personeel en eigenaar, koffie staat altijd klaar.
Fijne zaak. Altijd aandacht voor de mensen. Altijd bereid om te helpen. Top. Gr andre.
Fijn bedrijf. Hartelijk en fijne, open, eerlijke mensen. Verstand van zaken maar vooral eerlijk. Helaas voor mij 2 uur rijden. Anders vast adresje voor mijn goldwing. Tevens mooie grote werkplaats met een grote koffietafel. Ik denk.dat je dan wel begrijpt wat gastvrijheid is.
Goede service, transparant over werkzaamheden en kosten. Fijne communicatie.
Super service, vriendelijke mensen en goede koffie. Hele goede ervaring.
Mijn stokoude Suzuki GSX600F van 1991 heeft nog nooit zoveel liefde gekregen als vorig jaar bij Hens Motoren. Starte slecht, maakte veel te veel herrie, koppeling ging zo zwaar dat ik een andere motor wilde aanschaffen. Nu meer dan een half jaar na een grote beurt is alles nog steeds beter dan toen ik de motor 6 jaar geleden kocht. Koppelt lekker soepel, start zonder problemen na 2 maanden stilstaan. Echt gevaarlijk goede service want nu zit ik veel vaker en met veel meer plezier op de motor! Thanks guys!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid