facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henri's Ladies & Gents

Henri's Ladies & Gents

Info

Feestje, werk of vrijetijd? Bij Henri's Ladies & Gents in Hoogerheide vind je een ruim assortiment heren- en dameskleding voor alle gelegenheden.Van maatkostuums voor heren tot bedrijfskleding, je vindt het bij Henri's!

Geschiedenis

Dames- en herenmodezaak in het midden tot middenhoge segment. Winkelen in een relaxte sfeer voorzien van eerlijk advies.



"Welkom bij Henri’s Ladies & Gents! Hier vind jij een groot aanbod kleding en schoenen voor dames en heren en blijf je op de hoogte van de nieuwste modetrends! Henri’s Ladies & Gents heeft ongeveer 40 trendy topmerken in haar assortiment. De winkel is gevestigd in Hoogerheide en is 400 m2 groot. Vanaf Bergen op Zoom is het een klein kwartier met de auto, vanaf Roosendaal ongeveer 20 minuten. Ook vanaf België is de winkel gemakkelijk te bereiken via afslag Hoogerheide aan de A4. Het centrum van Antwerpen ligt op 20 kilometer. Daarom verwelkomen wij ook veel van onze Zuiderburen in de winkel.De sfeer in de winkel is gemoedelijk. Een goede espresso, een lekkere cappuccino of een heerlijke Latte Machiatto mogen dan ook niet ontbreken."
Adres: Raadhuisstraat 77, 4631NC Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 164 620308
Stad: Hoogerheide
Route: Raadhuisstraat 77
Postcode: 4631NC



op zoek naar gerelateerd: Damesmode Kapelle, Dameskleding online, Babywinkel Hoogerheide, Lotts kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daalmans Mode Daalmans Mode 11 meter Mooie kleding. Altijd een vriendelijk ontvangst Voor mij een leuke winkel
Jo-Anna lingerie BV Jo-Anna lingerie BV 102 meter Jo-Anna lingerie BV
Recensies
Fantastisch geholpen bij het aanmeten van mijn pak. Mede dankzij de persoonlijke en betrokken service van Henri en team is onze dag er een geworden om nooit te vergeten. Nogmaals hartstikke bedankt voor de goede zorgen!
Als ik me zelf netjes moet kleden dan is dit het adres . Ze geven waanzinnig goed advies en zijn niet bevooroordeeld. Kort om een super winkel voor de nette kleding
Wat een fantastische winkelen super geholpen met mijn trouw pak deze mensen verdienen een dikke 10 van mij
Fantastische geholpen door henri en zijn team voor mijn bruiloft service was top klantvriendelijk heid was super en mijn pak was een super resultaat
Online parfum besteld en kreeg er een cadeau bij, super leuk!
prima service, vlotte verzending, handgeschreven notitie erbij, goede prijs. Keurig!
Henri heeft mijn man ook Henri genaamd goed geholpen bij het samenstellen, opmeten en passend maken van zijn trouwpak op maat. Het contact verliep prettig en de sfeer was erg relaxed! Hij zag er prachtig uit!!
Werd uitstekend geholpen bij Henri's in Hoogerheide. En met prima resultaat. Hier veel aandacht voor de wensen van de klant. Kan geen internetwinkel tegenop.
Enorm goede kledingzaak, ben er voor een pak heen gegaan, ontzettend goed persoonlijk advies gekregen, wordt goed met je meegedacht. Heel vriendelijk personeel en een ontzettend goed verzorgde zaak!
Ik heb mijn trouwpak bij Henri's gekocht. Een échte aanrader! Super geholpen en begeleidt naar een top pak voor een topdag. Henri staat echt voor je klaar en ook na aanschaf word je volledig op de hoogte gehouden. Een hele mooie zaak, waar ze buiten maatpakken ook confectie en casual kleding verkopen. Ook de keuze in accessoires was heel uitgebreid. Echt heel tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid