facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henri

Henri

Info

Henri maakt koelverse soepen, sauzen en maaltijden. Met de beste ingrediënten en het liefst van zo dichtbij mogelijk. Puur en met liefde gemaakt!

Geschiedenis

Henri maakt koelverse soepen, sauzen en maaltijden. Met de beste, verse ingrediënten en het liefst van zo dichtbij mogelijk. Puur en met liefde gemaakt!



"Henri, dat is de kok voor de chef. De stabiele factor van elke koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. De creativiteit is verder aan de chef-kok. Maar ook thuiskoks met weinig tijd helpen we graag met een verantwoorde én lekkere keuze. Henri ontzorgt u graag. Wij zijn de helpende hand in elke keuken."
Adres: A. van Leeuwenhoekweg 11, 5151 DV Drunen
Telefoonnummer: 0416-375933
Stad: Drunen
Route: A. van Leeuwenhoekweg 11
Postcode: 5151 DV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Henri bv Facebook, Werken bij Henri, Henri assortiment, Henri Facebook, Henri sinds 1979, Henri pasta saus, Antonie van Leeuwenhoekweg 11 Drunen, Christian Koning Henri
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Druif met pit Wijnkoperij Druif met pit Wijnkoperij 3 km Goed assortiment en fijne, betrokken service! Absolute aanrader!
Recensies
Zonder twijfel vijf sterren op basis van het proeven van twee bijzonder smakelijke pasta’s. De penne carbonara die mislukt buiten Italië meer dan dat ie lukt maar deze was van Italiaanse kwaliteit. Ik heb tien jaar in dat land geleefd en vrijwel dagelijks in veel regio’s in restaurants gegeten en ben kritisch. Het kostte me dan ook moeite om bij dit bedrijf te kopen. Maar dus niet tevergeefs. Ook de lasagne was vol van smaak, rijk gevuld en niet flauw.
Niet lekker, de maaltijden hebben een chemische nasmaak. Dit smaakt totaal niet vers of gezond. Voor mij geen Henri maaltijden meer.
Vertaald door Google spellen Origineel herni
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid