facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henri Bloem

Henri Bloem
"Wijn is belevingWat leuk dat u de moeite neemt om even rond te snuffelen op de pagina van Henri Bloem Arnhem. Dat betekent dat u van een goed glas wijn houdt, toch? Wijn kun je tegenwoordig op heel veel plaatsen kopen: de supermarkt, internet, de groothandel, enz. Maar wat is er nu leuker dan even rond te lopen in onze gezellige speciaalzaak aan de Amsterdamseweg, waar we u met plezier van advies voorzien. Stap gewoon eens bij ons binnen. Of het nu gaat om een wijn voor alledag, of dat u op zoek bent naar een wijn die perfect moet passen bij een mooi diner, het moet wel gek lopen willen wij u niet kunnen helpen."
Adres: Amsterdamseweg 126 , Arnhem 6814 GJ, NL
Telefoonnummer: 026 445 5220
Stad: Arnhem
Route: Amsterdamseweg 126
Postcode: 6814 GJ


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-20:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Henri Bloem Leiden, Henri Bloem Amstelveen, Henri Bloem Apeldoorn, Henri Bloem Rotterdam, Henri Bloem geschiedenis, Henri Bloem wijnproeverij, Henri Bloem Utrecht, Henri Bloem Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem 1 meter Voor de wijn liefhebber! Goed en persoonlijk advies, uitstekende service en tijdens q...
Barrique Wijnhandel Barrique Wijnhandel 916 meter Top service en kwaliteit staan voorop bovendien vriendelijk personeel!!!
Wijnhuis Sonsbeek Wijnhuis Sonsbeek 1 km Mooie selectie speciaalbier! Tof personeel ook :
Slijterij van Pernis Slijterij van Pernis 2 km Zo veel biertjes, uit alle landen, je weet plots niet meer waar je moet kijken zo vee...
Gall & Gall Hendriks Gall & Gall Hendriks 4 km De eigenaar Marc, kan je alles over drank vragen, heb je keuze stress.. Die verhelpt ...
Bij van Kleef slijterij Rijkerswoerd Bij van Kleef slijterij Rijkerswoerd 5 km Vriendelijk personeel, leuke slijterij en ideaal voor pakketservice punt.
Recensies
Fantastische kennis van wijnen, grappa’s port, ect.. Geweldige service en ontzettend vriendelijk
Goede adviezen, prima prijzen en natuurlijk mooie wijnen.
Mijn favoriete wijnwinkel! Goed advies en goede wijn. Verkopers weten stuk voor stuk waar ze het over hebben en elke wijn die ze hebben is het proeven waard.
Voor de wijn liefhebber! Goed en persoonlijk advies, uitstekende service en tijdens quarantaine geen smaak verlies gelukkig een mooie fles cadeau! Mooie wijnen in verschillende prijsklasse. 5 sterren!
Goede wijnen en vriendelijke, deskundige medewerkers.
Een hele prettige wijnhandel waar veel kennis in zit! Ik moest voor een diner bijpassende wijnen hebben en de jongenman in de winkel heeft mij heel prettig geholpen. Ik ben met 5 flessen de deur uit gelopen en ga er komend weekend heerlijk van genieten! Ik kom graag weer terug als ik een flesje wijn nodig heb!
Fijne winkel, uitstekende collectie wijn zoals je van Henri Bloem mag verwachten. Enthousiaste en deskundige mensen. Een feestje om hier te winkelen.
Service is goed! Helpen je bij het maken van de juiste keuze en denken echt met je mee! Prijs / kwaliteit is top! Medewerkers zijn ook super bekwaam en je kan zelfs inladen voor de deur. Zelfs daar helpen ze je mee. Ook is het krijtbord bij de voordeur elke keer weer een verrassing. Een dikke 10!!
Bij Henri Bloem op de Amsterdamseweg Arnhem vind ik inmiddels al vele jaren een geweldige service, veel vakkennis en deskundigheid, de medewerkers zijn er vriendelijk en behulpzaam. En daarnaast: goede wijnen voor goede prijzen! Ik hoop hier nog vele vele jaren klant te kunnen blijven, ik wens Michel en Marja veel succes!
Geweldige wijnen en vriendelijk deskundig personeel, een winkel waar je graag komt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid