facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hennie Helpt

Hennie Helpt

Info

Mijn naam is Hennie van de Vendel en als Professional Organiser help ik mensen met opruimen, verhuizen en administratie ordenen.

Geschiedenis


Hennie van de Vendel,

“Je professionele en persoonlijke hulp bij opruimen, verhuizen, administratie structureren en algemene chaosbestrijding"


Hennie Helpt structuur aan te brengen

Een huis waar altijd rommel slingert, een administratie die niet is bijgewerkt, een stapel ongeopende post op de tafel…… een verhuizing, een ouder die naar een verzorgingshuis gaat verhuizen. Herkenbaar? Een ding is zeker: er moet veel gebeuren en gebrek aan tijd speelt vaak een rol. Hennie Helpt. Ze helpt mensen om orde aan te brengen in hun huis en huishouden of die verhuizen te regelen, praktische hulp op maat.



"Hennie Helpt schept orde in uw chaos.Een huis dat niet is opgeruimd, een administratie die niet is bijgewerkt, een stapel ongeopende post of mail: het zorgt voor veel onrust. Je kunt deze dingen wel uitstellen, maar in je hoofd sluimert het altijd ergens op de achtergrond.Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn waarom het je zelf niet lukt om de boel structureel te organiseren. Het kan een kwestie van time management zijn, of het missen van een echte stok achter de deur. Maar het kan ook zijn dat een emotionele gebeurtenis maakt dat het even niet lukt.Je wil het graag anders, maar hoe dan? Ik help je graag om orde aan te brengen in je huis en huishouden. Op een manier die bij jou past."
Adres: Laan van kernhem 163, 6718HR Ede
Telefoonnummer: 0623316090
Stad: Ede
Route: Laan van kernhem 163
Postcode: 6718HR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kledingreparatie Doelen Kledingreparatie Doelen 2 km 20 meter stof gebracht nadat ze thuis alles kwamen opmeten. 10 dagen later waren de g...
TR-Care TR-Care 3 km TR-Care heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen. Er is snel en duidelijk contact. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid