facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henkpc

Henkpc

Info

Voor al uw computer problemen en vragen.

Zowel reparatie als verkoop.

Geschiedenis

Kijk voor meer informatie op www.henkpc.nl, stuur een e-mail naar [email protected] of bel 036-5239520



"Het adres voor computer/laptop reparatie en verkoop. Scherpe prijzen met extra service."
Adres: Rede 12, 3891AR Zeewolde
Telefoonnummer: 036-5244713
Stad: Zeewolde
Route: Rede 12
Postcode: 3891AR


Recensies
Klein bedrijf met grote service. Mijn laptop was kapot sloot niet af en starte slecht op kon niet meer worden gerepareerd.
Had problemen met m'n PC, heeft Henk keurig vlot opgelost en ook nog eens heel betaalbaar. Ik ben er weer blij mee! Wat mij betreft een heel goed adres voor als er wat met je computer is; kan ik van harte aanbevelen!
Een sympathieke vakman die gewoon de tijd voor jou neemt. Snelle levering gewenste producten. Een aanwinst voor zijn regio.
Zeer tevreden, uitstekend geholpen bij de keuze maken van een nieuwe laptop. Ook de reparatie van een andere laptop verliep snel en vlekkeloos! Henk is iemand die zijn afspraken gewoon goed na komt, een aanrader.
Zo snel geholpen , en goed!! Goede uitleg als je het niet goed begrijpt. Heel prettig .
De computer van m'n ouders starte niet meer op, binnen een dag was hij weer gerepareerd een 10x zo snel. 100% een aanrader!
PC start ineens niet meer op. Henk gebeld en kon direct langskomen. Na 2 uur al de eerste positieve reactie dat systeem al wel weer opstart. De volgende dag alles verder gechecked en hersteld waar dat nodig was. Begin van de avond al weer telefoontje dat PC klaar stond. Dus binnen 24 uur weer een werkend systeem!! En dat voor een zeer schappelijke prijs. Echt een aanrader.
Een 2e hands apparaat gekocht bij Henkpc. Bij thuiskomst bleek een gebrek, waarover ik niet vooraf was geinformeerd. Helaas geeft Henk niet thuis en als je al een reactie krijgt is het in de trend van "zoek het maar uit, het is niet mijn probleem".
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid