facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henken Sierbestrating

Henken Sierbestrating

Info

Henken Sierbestrating biedt met een uniek all-in service concept bestratingsmaterialen voor professional en particulier.

Geschiedenis

Henken Veenendaal is bestratingsspecialist voor zowel de professionele als de particuliere markt. Met eigen transport, ervaren adviseurs en het meest complete assortiment biedt Henken een uniek all-in concept. Aannemers, hoveniers, (landschaps-)architecten en particulieren weten het familiebedrijf sinds jaar en dag te waarderen.



"Henken Sierbestrating beschikt over het grootste assortiment, professionele adviseurs, ruime referenties en inspiratievoorbeelden en een netwerk waar uw project van profiteert. Ons assortiment vormt circa 80% van de Nederlandse bestratingsmarkt!"
Adres: Kernreactorstraat 26, 3903 LG Veenendaal
Telefoonnummer: 0318 - 512176
Stad: Veenendaal
Route: Kernreactorstraat 26
Postcode: 3903 LG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KT Groep KT Groep 578 meter KT Groep is een modern familiebedrijf dat opslag, reconditionering, logistieke afhand...
All-in Koeriers All-in Koeriers 2 km Gespecialiseerd in het vervoer van spoedzendingen tot max. 500 kg.
J. Heebink BV J. Heebink BV 4 km heel leuk bedrijf, met veel plezier gewerkt
Recensies
Echt hele gave tegels en een mooi inspiratie showroom!
Goede mensen net weer haringparty gehad super bedrijf
Professioneel bedrijf met zeer veel keuze in allerlei bestratingen en tuin gerelateerde producten.
Vrachtwagen van dit bedrijf heeft vandaag in omgeving roggel lang achter mij gereden. Deze bleef duwen op een 50 km weg wegwerkzaameden. Hierbij hield hij niet genoeg afstand en vormde een gevaar voor mij en mijn kinderen. Bij het afslaan liep de chauffeur ook nog lang te staren en probeerden te intimideren. Met zulke werknemers of eigenaar zou ik naar een wat socialer bedrijf gaan.
Vandaag bij Henken geweest voor een 20 kg zak veegzand. Prachtige imponerende showroom. Prettige bediening. Zelfs de 20 kg zak werd achter in de kofferbak gelegd. Al onze complimenten gaan naar jullie uit! Top!
Zeer slechte service! Na een tweede keer verhuizen hebben we hier opnieuw het terras uitgezocht. Een terras van een hogere prijsklasse, met een totaalplaatje van duizenden euro’s. Dit terras zou geen vuil aan trekken, echter gebeurd er maar 1 ding en dat is al het vuil aantrekken wat er op komt. Fietsen, aarde, met de grasmaaier erover kan allemaal niet omdat alles blijft staan op het terras. Meerdere keren contact gehad met henken voor een oplossing maar conclusie er zou geen oplossing zijn. Als antwoord kregen wij; het hoort dat het terras vies wordt en daarbij moeten wij rekening houden met het terras dat het niet vies wordt.. volgens mij is een terras er juist andersom, dat je plezier hebt van je tuin. Nog nooit zoiets meegemaakt, en voor ons nooit geen henken meer.
We werden erg vriendelijk en kundig geholpen. En er is een hele ruime keuze!
Henken is echt helemaal top. Vragen naar Jacco !!! Hij geeft niet alleen geweldig advies maar helpt ook met de juiste mensen te vinden om je tegels te plaatsen.
Super geholpen om onze keuze te maken. Bedankt Jacco!
Fijn, betrouwbaar bedrijf, keurige prijs. Ruime voorraad. 2x een bestelling geplaatst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid