facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henk Schnackers Gevelelementen

Henk Schnackers Gevelelementen

Info

Schnackers Kunststof Kozijnen - Gevelelementen - Aluminium kozijnen - Hefschuifpuien - Voordeuren - Gevelbekleding - Garage - Lichtstraat - Overkappingen

Adres: Wiebachstraat 8, 6466 NG Kerkrade
Telefoonnummer: 0455630520
Stad: Kerkrade
Route: Wiebachstraat 8
Postcode: 6466 NG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brickworld Brickworld 942 meter Sinds 1975 is Brickworld gespecialiseerd in steenstrips, gevel-, straat- & natuursten...
MG Bouw Limburg MG Bouw Limburg 1 km Topvakman met verstand van zaken
Van Bijnen Bouwonderhoud & Renovatie Van Bijnen Bouwonderhoud & Renovatie 2 km van Bijnen Bouwonderhoud & Renovatie Voor al uw : Timmerwerken, Vastgoed onderhoud,...
Klusbedrijf Limburg Klusbedrijf Limburg 2 km Stuur gerust een pb voor meer informatie en de mogelijkheden!
AL13 AL13 3 km Reynaers verwerker van aluminium ramen, deuren, schuifdeuren en gevel.
Recensies
Zeer betrouwbare nederland sprekende mannen die met je meedenken. Eerlijkheid en duidelijk hoog in het vaandel hebben. Berijkbaar zijn en ook hun werk opvolgen zowel op locatie al kantoor. Ze komen op afgesproken tijd ook al zijn er zieken ofzi; ze doen zo hun best en maken van alles het beste. Transparant handelen dus dat vind ik fijn want kan tegenwoordig niet van iedereen gezegd worden. Kies dus lokaal en goed in dit geval!
Vrijdagmiddag liet onze dochter de voordeur te hard dicht vallen, waardoor de slotplaat kapot ging. Na een telefoontje stond er binnen 1 uur een monteur op de stoep. Probleem direct verholpen en wij kunnen dit weekend onze voordeur weer gewoon afsluiten. Bedankt voor de super service!!!!
Snackers is een heel servicegericht en professioneel bedrijf. We hebben diverse kozijnen, voordeur, rolluiken e.d. laten plaatsen. Alles wordt perfect geplaatst en geregeld. Ook als er per ongeluk eens iets mis gaat wordt het meteen opgelost. Ontzettend tevreden met alles, echte aanrader wat ons betreft!
Henk Schnackers Gevelelementen plaatste tot onze volle tevredenheid een kunststofkozijn plus rolluiken. Perfecte service, afspraken worden goed nagekomen, het personeel is deskundig, werkt netjes en is bovendien prettig in de omgang. Niets dan lof!
Onze voordeur sloot niet goed, waardoor er tocht doorheen kwam. Gebeld en monteur zou als hij in de buurt was er even naar kijken. Vanochtend had de monteur dit probleem in nog geen 5 minuten verholpen. Top service! Heel blij mee!
Zeer kundige en sympathieke medewerkers. Alles wordt perfect opgelost en afgewerkt. Hoge kwaliteit en uitstraling z’n deuren en kozijnen.
Gisteren bij dit bedrijf gevraagd voor waterkapjes voor mijn kunststof kozijnen. Hele vriendelijke meneer aan de lijn gehad, en gaf aan dat ik maar even langs moest komen. Ik heb ze gratis gekregen.
EÉn van mijn weinige negatieve beoordelingen. ik doe het niet graag maar deze keer noodzakelijk. Flink veel langer dan afgesproken gewacht op de offerte. Reageren op mailberichten schijnt een probleem te zijn . Klant een dag voor niets thuis laten blijven voor definitive overleg voir tekenen offerte en ook hier niet op reageren. Dan is er geen vertrouwen om een eventuele aanbetaling te doen. Gaat om veel geld. Eigenaar is heel aardig maar de man in de showroom is een ander verhaal. Afspraken die uit de agenda verdwijnen is voor mij een nieuw fenomeen.Nooit meer wat gehoord. Slechtste bedrijf van Kerkrade.
Op advies van derde bij Snackers gaan kijken naar kozijnen en deuren, profesionele ,korte en zakelijke benadering, gedegen advies. Ondanks dat wij maar een globale tekening hadden voor ons nieuwbouw projectje kon men toch een offerte maken. Maar we gaan het zien in de levering en plaatsing van onze spullen of het dan 5 sterren gaat zijn.
Rondom tevreden met de service en het werk van dit bedrijf. Vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit van deuren, kozijnen enz. Mijn mening: absolut aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid