facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henk Dekker bloemen en planten

Henk Dekker bloemen en planten

Geschiedenis

Verkoop van bloemen, planten, potterie, glaswerk en een variatie aan kado artikelen.

Bloemen en planten worden aangeschaft op de klok bij FloraHolland in Aalsmeer. Dit geeft een grote garantie dat onze producten vers zijn.

Potterie, glaswerk en kado artikelen worden bij verschillende leveranciers aangekocht. Enkele van deze leveranciers zijn PTMD, Jolipa (België), Hakbijl, Kromhout en DecoStar.

Adres: zuideinde 200a, 1511 GM Oostzaan
Telefoonnummer: 020-6311972
Stad: Oostzaan
Route: zuideinde 200a
Postcode: 1511 GM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloembinderij Esprit Bloembinderij Esprit 1 km Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over Bloembinderij Espit, want de service en p...
Recensies
Prachtige planten en bloemen. Vriendelijke personeel.
Altijd mooie bloemen voor een redelijke prijs. Ook binnen en buitenplaatsen en leuke hebben dingetjes
Elk jaar toch weer een feestje met de uitverkoop. Prima kwaliteit altijd.
Zojuist een slechte ervaring gehad. Kom hier al jaren geef een hoop geld uit elke keer. Nu plantjes gekocht die niet tegen de kou 2-3graden kunnen. Geen voorlichting over gehad. De eigenaar was super onbeleefd en onbeschoft! Hij verkoopt de plantjes anders gaan we naar de buurman?? 5 plantjes gaat het om. Geef nieuwe en dan zijn we klaar. Hier kom ik niet meer wat een slechte service en zeggen dat het niet om geld gaat…… Blijkbaar wel anders had je het vergoed. Geef juiste voorlichting als je iets verkoopt. Simpel als wat.
Geweldige kwaliteit bloemen en planten, en veel keus en niet duur!!
Prima bloemen en.planten zaak, vriendelijke mensen, afwisselend aanbod, zeker niet te duur. Je wordt al vrolijk als je langsrijdt en het spul uitgestald ziet, dan stop je vanzelf en ga je een plantje scoren.
De plaats is in Oostzaan, en het is een leuke bloemenzaak, je wordt er netjes geholpen goede kwaliteit aan bloemen en planten.
Een rouwstuk besteld op hele korte termijn. Alsnog vriendelijk geholpen en met een mooi bloemstuk naar huis gegaan. Uitstekende service en fijn personeel. Weten precies wat je bedoeld en maken het mooier dan verwacht.
leuk planten en tuinplanten centrum
De beste planten en bloemen van Oostzaan en omstreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid