facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henk Aarts

Henk Aarts

Info

Henk Aarts is een barbecue en buffet specialist. Vanuit onze ambachtelijke slagerij verzorgen wij diverse barbecue- en buffet arrangementen. T: 077-4640420

Geschiedenis

Henk Aarts is dé barbecue en buffet specialist. Vanuit onze ambachtelijke slagerij verzorgen wij complete barbecue- en buffetarrangementen. Eenvoudig online bestellen, inclusief borden, bestek, gas-bbq, gratis bezorgd in de regio en de afwas is voor ons!

Maar er is nog meer..
Barbecuen is onze passie. We houden van vuur, rook en knisperende houtskolen. We houden van koken, smaak en mensen geïnteresseerd maken in wàt ze eten. Met ons 'Live Cooking' menu bent u verzekerd van een culinaire BBQ beleving op uw feest. Een BBQ kok zal u en uw gasten voorzien van een gevarieerd menu. Wilt u doorlopende hapjes verspreid over de avond, of een luxe gangen diner bereid op onze keramische houtskool grills met begeleidende wijnen? Alles is mogelijk! Altijd een menu, speciaal voor u samengesteld.

Nu maken we het ook helemaal af!
Want ook voor inrichting van uw feestlocatie, dranken arrangementen, licht, geluid en tentenverhuur kunt u bij ons terecht. Wij maken voor ieder budget en voor elk soort feest een passende offerte op basis van onze jarenlange ervaring. Ook levering van bedienend personeel is mogelijk! U hoeft zelf dus alleen nog maar te genieten.

Wilt u meer informatie over onze smakelijke diensten? Neem dan contact met ons op!



"Iets te vieren? Henk Aarts heeft voor ieder feest een passende smakelijke invulling! Van barbecue tot buffet, tapas of live cooking. Of het nu gaat om een klein gezelschap of groot evenement. Bestel direct online of neem vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Wouterstraat 36, 5966 PR America
Telefoonnummer: 077 464 0420
Stad: America
Route: Wouterstraat 36
Postcode: 5966 PR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Henk Aarts UU, Henk Aarts paasbrunch, A-Z BBQ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limburgse Peel Limburgse Peel 1 km Minpunten: - Zonder van tevoren aan te geven kwamen wij aan middenin een verbouwing w...
Recensies
Gisteren gebruik gemaakt van BBQ arrangement. Het was super. Veel positieve reacties gehad van mijn gasten. Alles was perfect geregeld en lekker.
Iedereen vond het eten heerlijk. Had het ooit eerder gehad, maar het is een echte aanrader Marcel D.
Goed verzorgd en heerlijk eten!
Gewoon goed, en voldoende. Heerlijk eten, kreeg ook complimenten van onze feestgangers.
Hadden voor 1e Kerstdag een Klassiek buffet met Vis besteld voor 10 personen. Bij de vis zaten maar voor 5 personen Makreel bij en erg weinig garnalen, voor 10 personen een theelepeltje. Bij de Beenham een klein schaaltje Mosterdsaus, maximaal voor 4 personen. 2 stokbroodjes voor 10 personen. Gelukkig van de 10 personen 6 kinderen, voor 10 Volw zeer zeker te weinig, erg jammer!
Hebben kerstavond en 1e kerstdag genoten van het tapas buffet aangevuld met Paella. Zou het volgend jaar zeker weer bestellen als ik het diner moet regelen.
Alles is bespreekbaar, en de prijs / kwaliteit is top en netjes verzorgd . Tip : ook handig als je op een van de mooie campings zit in de omgeving van America. Kortom een echte aanrader
Het ultieme adres voor al je catering! Tel vooraf eerst je vingers, en check nadien of je ze nog allemaal hebt.... Zo lekker!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid