facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hengevelt Makelaardij

Hengevelt Makelaardij

Info

Wij zijn de makelaar met ruim 40 jaar ervaring in 's-Heerenberg en omgeving, bij ons is uw woning dan ook in goede handen. Onze speerpunten zijn: betrouwbaarheid, betrokkenheid, deskundigheid en het bieden van full-service.

Adres: Molenpoortstraat 48, 7041 BG 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314-664025
Stad: 's-Heerenberg
Route: Molenpoortstraat 48
Postcode: 7041 BG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Funda 's-Heerenberg Verkocht, funda 's-heerenberg - appartementen, Funda Stokkumseweg 's-Heerenberg, Horeca te koop 's-Heerenberg, Funda nieuwbouw 's-Heerenberg, Huurwoning 's-Heerenberg, Funda Zeddamseweg 's-Heerenberg, Elshardt 1 's-Heerenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rosendaal Makelaars 's-Heerenberg Rosendaal Makelaars 's-Heerenberg 67 meter Zeer prettige en persoonlijke benadering. Erg fijn contact!
Rodax Invest Duo BV Rodax Invest Duo BV 326 meter Zeer slecht bedrijf. 2 keer een optie op een woning gehad en een afspraak gemaakt om ...
Recensies
Ingeschakeld voor een taxatie. Taxatierapport had ik snel binnen waardoor de hypotheekaanvraag direct de deur uit kon. Fijn samenwerken en fijn contact.
Taxatie van mijn aangekochte woning snel, vakkundig en volledig aangeleverd. Zeer tevreden over het contact en de werkwijze!
Helaas bleek de betreffende advertentie onjuist en helaas bleek niet alles vermeld te staan. Dit heeft ons onnodig tijd en geld gekost. Veel moeite gedaan, ter plaatse vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster. Echter, vond ik het jammer en zeer teleurstellend dat ze onvoldoende fotos en informatie bij de advertentie vermeld en gedeeld hadden. We konden een bod doen hebben dit niet gedaan. We hebben ook niks meer van ze vernomen.
Zowel de verkoop van mijn oude huis als de aankoop van mijn nieuwe huis gedaan via Hengevelt. Vriendelijk, zeer deskundig en behulpzaam. Uiterst tevreden!!
Vakkundig team, zeer toegankelijk, super adviezen, altijd bereikbaar een Top makelaar in alle facetten
Prima makelaar. Behulpzaam bij elke keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid