facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hengeveld Couture

Hengeveld Couture

Info

Hengeveld Couture.
Wij maken de állermooiste trouwjurk van de hele wereld. Voor jou.

Geschiedenis

Een jong en creatief bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van bruidscouture, feestjurkjes en bruidsmeisjes. Wij maken alles naar wens en eigen idee van de aanstaande bruid.

Adres: Westeind 13, 3351 AL Papendrecht
Telefoonnummer: 0786412323
Stad: Papendrecht
Route: Westeind 13
Postcode: 3351 AL



op zoek naar gerelateerd: Hengeveld Couture instagram, Taft en Tule, Bruidsstal Facebook, Speksnijder Bruidsmode
Recensies
Helaas heb ik niet zo'n hele goede ervaring bij Hengeveld. In coronatijd alle afspraken gehad, het was destijds heel druk omdat bruiden de trouwdatum bleven verzetten in de hoop op minder maatregelen. Daar had ik alle begrip voor en ik merkte ook echt dat Lisette haar best deed om toch nog afspraken voor mij er tussendoor te plannen. Afspraken verliepen best vluchtig en weinig informatief over het beloop van de afspraken daarna. Ik kwam er bij de tweede afspraak achter dat er nog maar 1 afspraak achteraan kwam. Eerste sessie had ik voorgesteld dat ik jurken kon passen, ipv daarvan werden er losse onderdelen voorgehouden. Ik had een bepaald beeld in mijn hoofd, a.d.h.v. plaatjes proberen duidelijk te maken. Ik wist heel goed wat ik wilde, maar ze begreep het niet zoals ik het bedoelde. Blijkbaar kon die jurk met de stof die ik in gedachten had niet, maar daar kwam ik ook pas achter toen ik de kleur had gekozen die alleen in die stof leverbaar was. Het lijfje was al meteen definitief gemaakt met de echte stof, niet naar mijn zin en anders dan hoe ik het bedoeld. Voelde me zo niet mooi op m'n trouwdag. Durf nog steeds de trouwfotos niet te bekijken of te delen met iemand. Omdat het zo gehaast was allemaal, durfde ik bij de afhaal afspraak niet te zeggen dat het niet naar m'n zin was, dat is mijn fout. Zoveel spijt van hoe het is gelopen. De jurk is overigens prachtig gemaakt qua couture, zat lekker en netjes afgewerkt, dat was het niet.
Toen ik in de thuiszorg werkte kwam ik wekelijks langs het mooie winkeltje Hengeveld Couture. Altijd wat moois in de etalage en zeker met Koninginnedag ziet het er prachtig uit. Ik keek altijd mijn ogen uit maar was er zelf verder niet mee bezig. Tot ik afgelopen kerst ten huwelijk werd gevraagd wist ik het meteen ik moet naar Hengeveld Couture. Het is zo leuk om zelf je jurk samen te stellen. Telkens terug om de jurk te passen was echt een feestje! Ik was er van overtuigd hoe ik mijn jurk wilde maar toen die bijna af was wilde ik iets anders. Er ging zoveel tijd en energie inzitten maar bij Hengeveld is niks te gek. Lizette heeft me super goed geholpen. Ik wil Lizette echt zo enorm bedanken voor alle inzet want ik heb mijn droomjurk gevonden. Echt vak werk! Ga je trouwen? Ik zeg Hengeveld Couture!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid