facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hengelsport De Moel Wervershoof

Hengelsport De Moel Wervershoof

Info

Hengelsportspeciaalzaak in Wervershoof, Noord-Holland.Grootste assortiment hengelsport van Westfriesland. Alles voor Roofvis, Karper, Witvis, Brasem,Feeder



"Gecombineerde hengelsport en dierenspeciaalzaak van 300m2 met eigen parkeerplaats.Aanbod van tropische vogels voor binnen en buiten volliere.Aanbod van konijnen,cavia's, hamsters, gerbils, kippen . Mooie aquarium afdeling met veel soorten tropische vissen.Zeer uitgebreid assortiment waadpakken en lieslaarzen.Webshopsalleshengelsport , jouwdierenzaak,waadpakkenHengelsport van Spro, Lft, Salmo, Sportex, Rapala, Fox, Korda, rig solutions, Soul, Albatros, ctec, Strategy, JRC, Nomura, Predox, Dam, Berkley, Shimano, enz.Diervoeding van Royal Canin, Riverwood, Profine, Carocroc Smolke, Franks Pro gold , enzpakketshop voor DHL, DHL EXPRESS, DPD, UPS, GLS, Homerr, Mondial Relay, Shiplee, Red je pakketje, BUDBEE, INSTABOX"
Adres: zijdwerk 5-7 -11, 1693nz Wervershoof
Telefoonnummer: 0228-581402
Stad: Wervershoof
Route: zijdwerk 5-7 -11
Postcode: 1693nz


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hengelsport winkel, Alleshengelsport, Hengelsport winkel Noord-Holland, Hengelsport winkel Hoorn, Hengelsport Enkhuizen, Hengelsport webshop, Grootste Hengelsport Noord Holland, Dierenwinkel Wervershoof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
waadpakken.nl waadpakken.nl 125 meter Meeeeega slechte service. Als ik geen ster kon geven deed ik dat. Eind januari een be...
Steltenpool Sport Steltenpool Sport 419 meter Nog echte service zoals het hoort. Super fijne winkel!
WF SUP WF SUP 930 meter Stand Up Paddle (SUP) voor iedereen en overal in West Friesland (WF). Verhuur, Clinic...
Bubble Events Bubble Events 1 km Op zoek naar een bruisend uitje? Bij Bubble Events boekt u de leukste activiteiten vo...
Recensies
Meeeeega slechte service. Als ik geen ster kon geven deed ik dat. Eind januari een bestelling geplaatst wat binnen 3 dagen geleverd zou worden. Vervolgens 2 weken later nog niks binnen. Kreeg toen na een mail gestuurd te hebben bericht dat er problemen waren met de leverancier dat ik de bestelling de week erna zou ontvangen. Na 2 weken weer niks gehad en gemaild dat ik ons geld terug wilde waar gewoon helemaal niet op word gereageerd tot 2x toe. Met bellen word er gezegd ja volgende week komt de bestelling bij ons binnen dan kunnen we het verzenden. Te vaak smoesjes gehoord. 3x in totaal aangegeven dat ik het geld terug wil waar gewoon niet op word gereageerd. Vervolgens al bijna 2 maanden verder en geen besteld product, geen geld retour en totaal geen contact met de moel. Zeeeer teleurgesteld dus. Overwegen stappen te nemen om alsnog ons geld terug te krijgen.
Echt super leuk om hier te snuffelen. Ze hebben hier echt van alles op dieren gebied. Van de week heerlijk de hele winkel gehad. Want dat kan je beter doen als iemand wat zoekt wat hij nodig heeft. Roep maar wat en ze hebben het. Moet wel met kleinvee te maken hebben en niet de hobby vissen.
Gezellige winkel met uitstekende service. Moest een groot pakket versturen en ze hebben mij hier zeer goed bij geholpen. Dank jullie wel!
Klein rommelig niet rolstoel of kinderwagen vriendelijk
Mijn vader moest een nieuwe aquariumlamp hebben, er moest een heel andere lamp in gemonteerd worden, daar was hij zeker toen minuten mee bezig. Hij wilde hem een fooi geven van vijf euro maar daar begonnen ze niet aan zei hij ; een ferme handdruk volstond. Mijn vader is erg blij met deze goede service en de mooie lamp!
Geweldige winkel om je vinted pakketjes af te leveren, daarintegen hebben ze een groot assortiment aan visspullen en de medewerkers hebben echt kennis hiervan, wat het een super goede winkel maakt!
Ruim assortiment, goede service en goede prijzen.
Groot assortiment visspullen
Elke keer als ik er kom word ik vriendelijk geholpen. Bedankt voor de klantgerichte service en het meedenken in oplossingen.
Bij Moels kun je altijd terecht voor vis spullen. Ze hebben niet alles, maar wel net het geen wat je nodig hebt. Prima winkel, aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid