facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendriksen Installeert en onderhoudt

Info

Al 80 jaar uw thuisadres voor installatie, elektrotechniek en centrale verwarming

Geschiedenis

Hendriksen BV is al ruim 80 jaar een bekend gezicht in de regio op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek. Ons familiebedrijf levert al drie generaties lang uitstekende kwaliteit en service aan huis en daar zijn we met zijn allen trots op.

Wellicht kent u onze loodgieters al. Door de jaren heen hebben we een dankbare vaste klantenkring opgebouwd in De Achterhoek. Maar wist u dat wij naast reguliere installatie- en elektrotechniek ook diverse andere diensten bieden? Onderhoudsagenda en klimaattechniek (airconditioning) bijvoorbeeld. Op deze website vindt u alle ins en outs van ons bedrijf en onze dienstverlening.



"Comfortabel wonen en werken. Een plek waar je alles binnen bereik hebt – stroom, internet, koffie – en waar het behaaglijk is in alle jaargetijden. Hendriksen installeert en onderhoudt werkt al 85 jaar aan optimaal comfort van particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Van de aanleg van CV’s en elektra en nieuwe hardware voor een naadloos digitaal netwerk, tot de installatie van sanitair en het repareren of vervangen van daken en goten. Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Met Hendriksen installeert en onderhoudt – als installatie- en elektrotechnisch partner – heb je alles binnen bereik."
Adres: Vulcaanstraat 4, 7061 AX Terborg
Telefoonnummer: 0315323005
Stad: Terborg
Route: Vulcaanstraat 4
Postcode: 7061 AX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JM Solutions JM Solutions 783 meter Over ons: Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf. Al meer dan 4 jaar zoeken en ...
Kanters Installatietechniek Kanters Installatietechniek 793 meter Het bezoek van de adviseur was interessant. Helaas na dit contact geen offerte of ver...
Coerman Groep Coerman Groep 1 km Kennis van zaken, komen afspraken na, denken met je mee en doen graag een stapje extr...
Recensies
Afgesproken week is een nieuwe CV ketel geïnstalleerd. Een vakkundig en keurige monteur! Afspraken worden nagekomen en zeer vriendelijk. Wij raden het bedrijf aan.
Momenteel grote renovatie in Deventer uitgevoerd door verschillende bedrijven, dit bedrijf renoveert de ventilatie. Er worden ongelooflijk veel fouten gemaakt en je ziet nooit meer iemand terug. Behalve deze jongens! Het zijn toppers!!! Ze komen net zo vaak terug tot het goed is en je hoeft het maar 1x te vragen. Zowel hun eigen personeel alsmede de ZZP'ers die ze inhuren zijn vaklui met eer voor hun werk. 10 Sterren!
Superfijn bedrijf Onze thermostaat was kapot, binnen een half uur kwam een ervaren monteur die op een professionele manier ervoor heeft gezorgd dat alles in orde is. We hebben weer verwarming. Fantastisch een echte aanrader.
Super fijn geholpen . Dikke verdiende 10 + Perfect geplaatste ketel . Onze keuken werd vandaag geplaatst, er ontbrak een periflex stekker aan de kookplaat. Dit werd snel door hun eraan gezet zodat de keuken mannen verder konden ! Mijn complimenten super blij dat het zo kon
Vorig weekend een storing met mijn ketel. Eerst gekeken of ik deze zelf kon verhelpen. Dit was niet het geval. Ik heb gebeld met Hendriksen en werd vriendelijk geholpen. Bleek inderdaad een onderdeel kapot te zijn dat vervangen moest worden. Binnen 45 minuten was de monteur aanwezig met het juiste onderdeel. Deze is er snel weer op gezet en hij deed het weer. TOP! Warme douche!
Bedrijf waar je van op aan kunt. Vanmorgen gebeld over een lekkende CV ketel en nog geen anderhalf uur later is het al gefixt! Echt top!!!
Experts op gebied van installatie en onderhoud, dat is wel duidelijk
Snelle oplossingen voor een betaalbare prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid