facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendriks Sportpaleis Hoensbroek

Info

Hendriks Sportpaleis Hoensbroek
8 Indoortennisbanen, 3 Squashbanen, 6 bowlingbanen, 6 kegelbanen en diverse zalen voor feesten, partijen en bijeenkomsten.

Geschiedenis

Het Hendriks Sportpaleis is een toonaangevende sportaccommodatie binnen de Euregio op het gebied van tennis, squash, bowling en kegelen. Ons sportpaleis bestaat uit 8 indoor tennisbanen, 3 outdoor tennisbanen, 3 squashbanen, 6 bowlingbanen, 6 kegelbanen, 3 horecapunten en enkele vergaderzalen.

De binnen tennisbanen zijn opgesplitst in 4 hardcourt en 4 houtzwevende banen. Het zijn tennisbanen met afmetingen die eenmalig zijn in hun soort en waarbij u tennist met een verlichting die het spelen met daglicht, op tien procent na, benadert.

Het indoortennis is een van de hoofdschotels binnen het Hendriks Sportpaleis. Naast het traditioneel reserveren van tennisbanen op gewenste tijdstippen organiseren wij jaarlijks met succes onder andere Sponsporcompetities, Wintercompetitie, Damescompetitie, Jeugdcompetiie, Prestatieve Competitie, diverse Toernooien en evenementen al dan niet in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Tennisbond ( KNLTB ).

Adres: Heerlerweg 154, NL-6433 HX Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455217970
Stad: Hoensbroek
Route: Heerlerweg 154
Postcode: NL-6433 HX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: CARMA Indoorsports, Hendriks Mode, Squashen Heerlen, Indoor tennisbaan huren, Hendriks Bloemen, Toernooi hoensbroek, Bowlen Brunssum, Squash brunssum
Recensies
Waren op rommelmarkt, 30 euro voor een kraam, nooit dus....echt niet leuk.
Kom hier meestal voor de rommelmarkt .dan vindt ik t meestal wel gezellig
Leuke accomodatie super gezellige rommelmarkt heerlijke koffie
Gezellig om daar de Rommelmarkt te bezoeken om daar wat te Rommelen
Fijne hal voor rommelmarkt Rolstoel toegankelijk Hapje en drankje verkrijgbaar Vriendelijke bediening
Altijd gezellige rommelmarkt voor ieder wat wils. En gelukkig weer de meeste kramen bezet wat in de coronatijd nauwelijks tot helemaal niet was.
Goede rommelmarkten, goede catering. Alleen ijskoud binnen.
De rommelmarkt was ook, maar het feit dat er op de deuren van de nooduitgang kleding werd gehangen vond ik foute boel. Ook na melding bij organisatie werd hier niets mee gedaan.
Was rommelmarkt, dus wel gezellig. Jammer dat het horecagedeelte minimaal bezet was met perdoneel en we dus zijn vertrokken naar elders
Leuk en mooi complex ma bij de rommelmarkt mag het personeel bij betaling en binnenkomst wel een slag vriendelijker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid