facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendriks Schoenmode en Wandelsport

Hendriks Schoenmode en Wandelsport

Info

Al ruim 35 jaar hebben vele voeten de weg naar ons gevonden. Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel kunt lopen!

Geschiedenis

Wij verkopen dames en heren comfortschoenen van de bekende en betere merken. Schoenen met een goede pasvorm en met een goed voetbed. Dit zijn natuurlijk modieuze schoenen in allerlei uitvoeringen. Wij hebben ook verschillende wijdtematen. Uiteraard zijn deze schoenen geschikt voor uw eigen steunzolen. Wij verkopen ook schoenen voor diabetes- en reuma patiënten. Enkele merken die wij voeren zij: van Bommel, van Lier, Think, Footnotes, Wolky, Durea, Semler, Finn Comfort, Solidus, Verhulst, X-sensible, Stretch Walker, Timberland, Hassia, Mephisto, Rockport, Vabeene, Hartjes, Lowa, Meindl en Hanwag.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in wandelsport artikelen zoals wandelschoenen, wandelkleding, rugzakken, wandelsokken en sport ondergoed.



"Wij verkopen dames en heren comfortschoenen van de bekende en betere merken. Schoenen met een goede pasvorm en met een goed voetbed. Dit zijn natuurlijk modieuze schoenen in allerlei uitvoeringen. Wij hebben ook verschillende wijdtematen. Uiteraard zijn deze schoenen geschikt voor uw eigen steunzolen. Wij verkopen ook schoenen voor diabetes- en reuma patiënten. Enkele merken die wij voeren zijn: van Bommel, Gijs, Lerora, Think, Wolky, Durea, Semler, Ganter, Finn Comfort, Solidus, X-sensible, Stretch Walker, Mephisto, Rockport, Hartjes, Lowa, Meindl en Hanwag.Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in wandelsport artikelen zoals wandelschoenen, wandelkleding, rugzakken, wandelsokken en sport ondergoed."
Adres: Heerlenseweg 34, Landgraaf
Telefoonnummer: 045 531 3001
Stad: Landgraaf
Route: Heerlenseweg 34


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Durea schoenen Maastricht, Hendriks Mode dames schoenen, Schoenenwinkel Kerkrade, Hendriks Mode Heerlen, Wandelsport winkel, Van Essen Schoenen, De Vos schoenen, Schoenen Meerssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ruitersport Viehoff Ruitersport Viehoff 3 km Deze mensen verstaan hun vak en weten wat service betekend. Daarbij ook nog een prac...
Recensies
In eerste instantie vriendelijke en hier advies. Tot dat mijn schoenen water doorlieten. Eerste keer is het netjes gemaakt en kreeg nadat ze weer lekte een nieuw paar, daar was ik erg blij mee. Tot dat die ook gingen lekken. Blijkbaar door een beweging van mijn teen, wat al duidelijk was bij het eerste paar, echter wist ik nergens van en kon dus niet voorkomen dat het volgende ook kapot ging. Dan hard er preventief een lapje tegen de binnenkant gemaakt kunnen worden. Nu word er niks gedaan, naar huis, na paar discussies en klacht verder, met kapotte niet waterdichte schoenen van 260 euro, wel met een tube wax en spray. Buiten de slechte service en het niet zoeken of bieden van oplossingen en ook nog mij als leugenaar neer zetten, wat ik nog het ergste van alles vind, ook slecht dat na 3 mnd al schoenen kapot gaan van hanwag, ervoor nooit kapotte sokken gehad of andere kapotte schoenen.. erg jammer en zonde geld.
Echt een fijne zaak! Met persoonlijke aandacht voor elke klant. Ment neemt de tijd en geeft passend advies. Loopcomfort en kwaliteit staat voorop, de service is uitstekend en klantgericht. Ervaren personeel.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Goed geholpen, ben zeer tevreden. Voor iedereen aan te raden!
Man en vrouw weer schoenen gekocht, prima geholpen, ook wandelschoenen en kleding
Geweldige schoenenwinkel. Topservice en verstand van zaken. Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Ook groot en goed aanbod van wandelschoenen en bergschoenen. Zeer de moeite waard...
Goed advies en genoeg keuze in diverse type wandelschoenen.
Prima service, klantvriendelijk!
Uitstekend advies bij de aankoop van nieuwe wandelschoenen. Kon kiezen uit diverse varianten die alle in mijn maat beschikbaar waren zodat ik ze kon passen en testen.
Zeer tevreden, goed geholpen met het uitzoeken van wandelschoenen!
Ruim gesorteerd kwalitatief hoogwaardig aanbod. Deskundige verkoper eigenaar . Parkeergelegenheid tegenover zaak. Prima zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid