facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendriks Omheining

Hendriks Omheining

Info

Bij Hendriks Omheining houden we van bijzonder. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken.

Adres: Tatelaarweg 20, 6941 RB Didam
Telefoonnummer: +31653967791
Stad: Didam
Route: Tatelaarweg 20
Postcode: 6941 RB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Hendriks Hoveniers, Vacature Hendriks Hoveniers, Hendriksen Hoveniers Didam, Hoveniersbedrijf Didam, Tatelaarweg 20 Didam, Liemers Hendriks, Stadler Didam, Hendriks Tuinprojecten
Recensies
We zitten nog midden in het proces, maar tot zover zeer tevreden. Fase 1 van het hekwerk is super netjes neergezet door mensen met veel ervaring en kennis. Goed geadviseerd in het gehele proces. Last minute wijzigingen zijn ook geen probleem en worden goed opgepakt! Helemaal tevreden!
Wij van Paardenhotel Achterhoek Scharrelhof zijn erg content met de werkwijze, het product en de werknemers die er voor gezorcht hebben dat wij voor onze gast paarden een mooi onderkomen kunnen bieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid