facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendriks Financiële Diensten

Hendriks Financiële Diensten

Geschiedenis

Hendriks & van der Heide Financiële Diensten is een solide dienstverlener op het gebied van hypotheken en verzekeringen, voor zowel particulieren als zelfstandigen.
Samen met u inventariseren wij uw persoonlijke situatie, en proberen hiervoor een op maat gesneden advies voor te leggen.
U als klant heeft natuurlijk altijd het laatste woord hierin, en met speciale wensen wordt natuurlijk altijd rekening gehouden.



"Waarmee kunnen wij je van dienst zijn? Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van wonen, hypotheken, verzekeringen en sinds kort - in samenwerking met Hoekstra & Hendriks - ook scheidingen. De deur van ons kantoor in Dronrijp staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. En natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken."
Adres: De Alde Mar 30, 9035VP Dronrijp
Telefoonnummer: 0517384420
Stad: Dronrijp
Route: De Alde Mar 30
Postcode: 9035VP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid