facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendriks Ambulante Begeleiding

Hendriks Ambulante Begeleiding

Info

Wij doen onderzoek en bieden behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren met een hulpvraag met betrekking tot de ontwikkeling.

Geschiedenis

Hendriks Ambulante Begeleiding biedt begeleiding aan begeleiders, ouders, kinderen en jongeren die een hulpvraag hebben met betrekking tot de ontwikkeling en opvoeding. Dit kunnen kinderen en jongeren zijn met emotionele, cognitieve en gedragsbeperkingen zoals stoornis in het autismespectrum, ADHD, ODD, Down Syndroom. Door deze begeleiding kan uw kind (nog) beter functioneren in de maatschappij.

Tijdens de begeleiding wordt er nauwkeurig geïnventariseerd wat de hulpvraag is en hoe hieraan kan worden gewerkt. Alle begeleiding komt tot stand door het contact met elkaar. Er kan gewerkt worden met technieken van het ’spelen’ (Contactgericht Spelen en Leren en Growing Minds), trainen van sociale vaardigheden of coaching (gesprekstechnieken).

In samenwerking met de ouders en/of school kan er een nog grotere groei plaats vinden en kan de balans in een gezin mogelijk verbeteren.

Adres:
Telefoonnummer: 0614685144
Stad: Kreileroord


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid