facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hendricks Auto's

Hendricks Auto's
Adres: Horsterweg 342-344, 5928NJ Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 06-85099843
Stad: Venlo
Route: Horsterweg 342-344
Postcode: 5928NJ


Recensies
Mijn eerste auto hier in juni gekocht en ben er super tevreden mee. De auto verkeerde in zeer goede staat en er was niks aan op te merken. De service was ook erg goed en mocht er wat met de auto zijn geweest kon ik altijd bellen of even langskomen. Een echte aanrader.
Zeer slecht bedrijf. Ik ben gaan kijken voor een mooie auto die te koop stond. Voor mij was het 2 uur heen en 2 uur terug rijden om dit te doen. Dit doe je niet zomaar volgensmij. Dit doe je alleen als je erg geïnteresseerd bent. Ik heb de auto bereden en het zag er allemaal goed uit. Toen ik terug kwam bij het bedrijf hebben we het over de prijs en garantie gehad. Over de prijs was te onderhandelen maar ze geven geen enkele garantie bij de auto. Ze zijn niet aangesloten bij BOVAG en hebben vanuit het bedrijf geen garantie. Voor mij een te groot risico omdat de auto ook nog eens door hun geïmporteerd is. Toen ik later aan hun vertelde dat ik niet meer geïnteresseerd ben in de auto omdat er geen enkele garantie gegeven wordt, kwamen ze plots met een voorstel van 3 maanden garantie voor €750. Toen was het plots wel mogelijk. Daarop heb ik ook nee gezegd en dat ik totaal niet meer geïnteresseerd ben in de auto. Toen was het plots mogelijk om de auto te kopen met 3 maand garantie voor de prijs waar we het over hadden. Erg vreemd naar mijn mening. Ook daar nee op gezegd omdat ik er totaal geen vertrouwen meer in had. En toen kwam het gedonder. Ik werdt uitgemaakt voor mongool, kwakzalver, stumper en ga zo maar door. Ik zou plots geen geld hebben. Wat mij betreft totaal geen professionele houding. Wat een ander hiermee doet mag die zelf weten maar ik zou bij dit bedrijf geen moeite doen!
Tijdje geleden mijn auto gekocht echt een super bedrijf! Kreeg voldoende uitleg over de auto. De mannen nemen er echt de tijd voor! Auto loopt tot op de dag van vandaag als een zonnetje. Lage km stand en een goede prijs. Ben super tevreden en ik zou zeker terug komen!
Laatst autootje gekocht en ben er super blij mee super afhandeling nieuwe apk erop ook allemaal netjes geregeld , als er ook iets is kon ik gelijk een berichtje sturen en t werd gelijk netjes en goed afgehandeld super blij met me aankoop bij deze garage !!
Prima ervaring met deze handelaar. Ze hebben een uiteenlopende voorraad met zowel budget auto's als auto's in het hogere segment. Ze staan er allemaal mooi bij. Onder genot van een bakje koffie hebben we een inruilbedrag afgesproken voor mijn auto. Ook waren er setjes wielen met winterbanden aanwezig. Deze heb ik tegen een redelijke prijs er bij gekocht. Kortom: - redelijke prijs - prima ontvangst - prettig onderhandelen - mooie auto's ik zie ook reacties van mensen die slechte ervaringen hebben. Je weet nooit precies wat je koopt. Dit geldt niet alleen voor consumenten maar ook voor handelaren in gebruikte auto's. Ze kunnen immers niet door de motor heen kijken
Super bedrijf. Erg Klantvriendelijk. Ik ben super tevreden met mijn aankoop van mijn volkswagen. Er Mankeerde niks aan. Niet veel kilometers gelopen en voor een mooie prijs kunnen kopen.
klant vriendelijk bedrijf! Nooit moeilijkheden mee gehad. Heb er een goeie auto gehaalt en nooit problemen mee gehad. alles klopte van papier werk tot apk. Met problemen met de auto altijd nog zo vriendelijk om te helpen en zeer klantvriendelijk.
ben heel erg blij met mijn aankoop. Auto doet het erg goed en heb nog geen problemen gehad. boekjes waren netjes in orde en de service is uitstekend.
Wat een agressieve benadering! Zag een mooie VW golf, belde met een vraag en voorstel. Erg nare intimiderende houding. Niks was mogelijk en garantie? Ja naar dan wel apart bijkopen....kwam erachter dat het gaat om import auto's, zonder garantie die er eig standaard bij moet zitten? Nou nee dank, ik fiets wel even verder....
Na aankoop onstonden direct twijfels over de Auto, km stand was verdacht, olieverbruik en de uitvoering klopte niet. Ik zou altijd ergens anders kopen, er zijn genoeg alternatieven in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid