facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Henderica's Beautique

Henderica's Beautique

Info

Van top tot teen verzorgd worden. Genieten,even alles vergeten en volledig tot rust komen. Kom langs en laat je heerlijk verwennen bij Henderica'sBeautique

Geschiedenis

Welkom!

Mijn naam is Henderica de Vries en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2011. Henderica's Beautique is een salon waar ontspanning, schoonheid en persoonlijke aandacht centraal staan.

Mijn visie als schoonheidsspecialiste is om ervoor te zorgen dat de klant met een verzorgde / verbeterde huid, compleet tevreden en met een ontspannen gevoel weer terug naar huis keert.

In de salon wordt gewerkt met de producten van Jean Marin en Lookx.
Jean marin is een innovatieve lijn. De verzorgingsproducten, resultaat van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en expertise, zijn ontwikkeld op basis van een rijke cocktail van actieve zeebestanddelen, minerale zouten, oligo-elementen en natuurlijke ingrediënten uit de zee.

De longlasting formules van Lookx zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.

Om u als klant optimaal te kunnen adviseren en behandelen volg ik regelmatig cursussen. U kunt bij Henderica's Beautique terecht voor huidverzorging, huidverbetering, ontspanning, massages, advies en visagie.

Heeft u na het bekijken van mijn website nog vragen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via telefoon (06-52000653) of e-mail ([email protected]).

Graag tot ziens bij Henderica's Beautique!

Adres: Hendoweg 3- 14B, 9101 PC Dokkum
Telefoonnummer: 0652000653
moc.liamtoh@seirved_ac3neh
Stad: Dokkum
Route: Hendoweg 3- 14B
Postcode: 9101 PC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Carolien Schoonheidssalon Carolien 0 meter Ik ben niet bij schoonheidssalon geweest, maar bij pedicure.
Nagelstudio Dokkum Nagelstudio Dokkum 605 meter Mijn naam is Klaske van der Veer en ben een gecertificeerd nagelstyliste. Ik werk uit...
Hands On Nails nagelsalon Dokkum Hands On Nails nagelsalon Dokkum 2 km Betty is een super lieve vrouw die je vanaf moment 1 op op je gemak stelt. De nagels ...
Recensies
Altijd gastvrij en warm welkom! Fijne arrangementen wij gaan vaak naar de privé sauna en nemen beautybehandelingen af, wij komen er graag. De tapas is een aanrader! Bedankt dames!
Erg vriendelijk
Vertaald door Google Geweldige woonkamer! Origineel Super salon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid