facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hemmerven

Hemmerven

Info

Wij zijn een gezellig klein openluchtzwembad. Ons motto is gezellig recreëren in een veilige omgeving. Daarnaast ligt een ligweide met speeltoestellen.

Geschiedenis

Wij zijn een recreatief openluchtzwembad met drie gekoppelde baden.Het bad word verwarmd en blijft rond de 22 graden. Er is een ligweide met diverse speeltoestellen en een kiosk waar je heerlijke versnaperingen kunt krijgen. Wilt u meer informatie dan kunt u op de site kijken www.hemmerven.nl.

PS. ER IS GEEN PIN AANWEZIG OP HET BAD!!!



"Zwembad 't HemmervenOpenlucht zwembadbad in gemeente Drechterland.Zwembad Het Hemmerven is een kleinschalig, gezellig en gemoedelijk zwembad. Iedereen, van jong tot oud, kan in ons zwembad recreatief en sportief bewegen in het water tegen relatief lage tarieven.Het zwembad heeft de maatschappelijke taak zorg te dragen voor de zwemvaardigheid van de inwoners van onze gemeente."
Adres: Hertog Willemweg 68, 1607 CZ Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228541602
ln.nevremmeh@ofni
Stad: Hem
Route: Hertog Willemweg 68
Postcode: 1607 CZ


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 20:00
Woensdag: 11:30 - 20:00
Donderdag: 11:30 - 20:00
Vrijdag: 11:30 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tarieven hemmerven, hemmerven entree, hemmerven zwemvierdaagse, zwembad hoogkarspel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad 't Hemmerven Zwembad 't Hemmerven 0 meter Heerlijk buitenzwembad, altijd netjes en goed onderhouden.
Recensies
Mooi zwembad, de kids zijn er urem zoet.
Een prachtig openlucht zwembad in het mooie dorpje Hem.altijd keurig onderhouden. Goede voorzieningen, met mooie glijbaan voor de kids. Er word altijd ook genoeg georganiseerd. Recent zijn er weer nieuwe bankjes geplaatst en er komt een. Geluidsinstallatie voor muziek bij evenementen
Een openlucht zwembad met een heel gemoedelijke uitstraling. Stamt uit 1969 en een feest van herkenning.Wel aangepast aan deze tijd. Heerlijk buiten zwemmen met pierebadje voor de allerkleinsten. Een glijbaan voor de groteren. Baantjes zwemmen kan ook. Kortom..ik vind het super.
Heerlijk buitenzwembad, altijd netjes en goed onderhouden.
Leuk om heen te gaan. Er zit ook een kleine speeltuin bij en het bad is verdeel in verschillende niveaus van jong naar oud. Verder wel ok
Een ons-kent-ons-zwembad.
Zwembad waar ik al 45 jaar kom diverse updates ondergaan door de jaren heen, leuk om met kinderen te bezoeken, betaalbaar en nog lekker "dorps". Aanrader als je in de buurt bent en een duik wilt nemen!
Wat een gaaf zwembad, alles super schoon en netjes. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ga hier zeker veel vaker met plezier naar toe. Ga zo door Hemmerven toppers zijn jullie.
Wauw wat een ontzettend mooi bad, schoon en goed onderhouden. Vriendelijk personeel . Ik ga hier zeker nog vaak naar toe.
Mooi zwembad met een ruime ligweide. Erg gezellig en gelukkig niet te masaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid