facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hemingway's Beach Restaurant

Hemingway's Beach Restaurant
Adres: C.F. Zeiler Boulevard 4c , Bergen aan Zee 1865, NL
Telefoonnummer: 06 85297226
Stad: Bergen aan Zee
Route: C.F. Zeiler Boulevard 4c
Postcode: 1865


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: hemingways bergen aan zee menu, strandtent bergen aan zee, restaurant bergen aan zee, zuid bergen aan zee, blooming beach bergen aan zee, evi bergen aan zee, noord bergen aan zee, hemingway bergen op zoom
Recensies
Ter gelegenheid van een bijzonder familiefeest hebben wij ons onder gedompeld in de charme van mrs. Hemmingway’s.. Twee dagen lang zijn wij perfect verzorgd. Super attentie en enthousiaste bediening en niets was te veel. Er werd echt moeite gedaan om ons een heerlijk weekend te bezorgen en ook voor de kids was het een feestje. Wij hebben genoten!
Lieve Wanda en personeel van Hemingway’s, dankzij jullie hulpvaardigheid en enorme gastvrijheid hebben wij zondag 13 november 2022 een onvergetelijke dag gehad. Jullie hebben het mogelijk gemaakt om onze laatste wens in vervulling te laten gaan. Door de ziekte van Arnold was het niet meer mogelijk om zelfstandig het strand en de zee te bezoeken. Dankzij de wensambulance en jullie fantastische team konden wij nog één keer genieten van het strand, de zee en jullie mooie accommodatie. Het hele team heeft bewerkstelligd dat Arnold d.m.v. pallets via het strand de trap werd opgetild. In jullie gezellige en sfeervolle restaurant konden we met de hele familie onder het genot van lekkere hapjes en drankjes en een heerlijk diner mooie herinneringen maken. Het plaatje werd compleet door de prachtige adembenemende zonsondergang vanaf jullie veranda. Jullie waren zo behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Wanda en alle medewerkers hartelijk dank daarvoor!!! Jullie zijn een topteam!!! Hartelijke groet Arnold en Henriët de Jong. Rolstoeltoegankelijkheid: Zelfs toegankelijk met een wensambulance.
Geen groente bij je stukje vlees en een paar vieze patatjes. Zeker geen 24 euro waard. Wijntje was wel lekker, alleen ook veel te duur. Personeel voldoende maar erg ongemotiveerd. Niet voor herhaling vatbaar.
Heerlijke plek aan het strand voor een hapje en een drankje!Eten: 5/5
We bestelde een seafood platter waarop volgens de menukaart was samengesteld met:: kreefdsalade, zeebaars-tartaar, zalm/tonijn, mosselen, gamba’s, oesters en garnalenkroketten Holtkamp. Tot onze verrassing was er één oester en geen garnalenkroketten. Wij attendeerde de kelner erop dat de schotel niet compleet was, na overleg met de keuken kwam hij terug met de mededeling dat het uitverkocht was. Als compensatie kwam hij terug met nog meer zalm/tonijn en iets wat op kreeftsslade leek. Ze boden hun excuus aan en als goedmaker kregen we het dessert aangeboden. Al met al een hele slechte ervaring.
Gisteravond een drankje gedaan bij Mrs hemingway's. Helaas zijn we de eerste 20min genegeerd. Uiteindelijk toch geholpen maar klopte de bestelling niet. Personeel loopt vervolgens 8x langs lege glazen, vragen niet of je nog iets wil drinken. Uiteindelijk maar geroepen. Bediening wist niet wat voor bier er op de tap stond wisselbier. Al met al niet het gevoel dat het de bediening iets boeit. Ook de muziek, wij zaten onder een speaker, ging ineens erg hard. Erg jammer maar geen derde rondje en dus ook geen fooi.
Na een lange strandwandeling bij hemingway's gestrand. Lekker opgewarmd bij de openhaard, waarna we nog gingen dineren. Wij zijn blij verrast en hebben fijn gezeten. Mooie gerechten, echt een aanrader! Super vriendelijk personeel met een enorme gastvrijheid.
Mijn vriendin en ik hebben 40 min gewacht tot dat we onze nacho's geserveerd kregen. Daarna hadden we nog 2 frisdrank besteld en daar ook 20 min op moeten wachten terwijl dat niet heel moeilijk is. We hebben ons parkeerkaart moeten verlengen anders haalden we de tijd niet. Ik zou hier niet snel terug komen.
Was een heerlijke lunch. Wel prijzig dagmenuEten: 4/5
Gingen zitten en hebben totaal geen aandacht gekregen. Zijn na een half uur zonder aandacht weg gegaan. Kregen bij vertrek ook geen enkel woord. Slechtste restaurant van bergen.Eten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid