facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hemelse Broodjes

Hemelse Broodjes

Info

Broodjes gemaakt met Liefde.....
Broodjes/Sandwiches met net een beetje meer.
Uitsluitend bezorgen Ophalen is mogelijk!
Hemelse Broodjes is een nieuw onderdeel foodexplosion.

Geschiedenis

Broodjes gemaakt met Liefde...

Broodjes/Sandwiches met net een beetje meer.

We bezorgen vanaf € 25,- Etten-leur/Breda. Ophalen in overleg.

Bestellen voor 10.00 uur:
Wij bezorgen op de door u aangegeven tijd, tussen 11.30 uur en 13.30 uur.
Wilt u er rekening mee houden dat we een speling van 30 minuten hanteren.

Mocht u uw bestelling buiten deze tijdstippen bezorgd willen hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hemelse Broodjes is een nieuw onderdeel van Mia Vita!
Inmiddels verzorgen we al 2 jaar unieke Catering, ondersteunende voeding en Kadootjes.
www.miavita.nl



"Wat je met liefde bereidt, maakt een Hemels creatie "
Adres: schuttershof 9, 4871 ll Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076 53 28 115
Stad: Etten-Leur
Route: schuttershof 9
Postcode: 4871 ll


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Hemels broodje, Hemelse Broodjes facebook, Domineesgang 14b Etten Leur, Brunch bestellen Etten-Leur, Broodjes Vosdonk, Tapas bestellen Etten-Leur, Lekker en Makkelijk Etten-Leur, Buffet bestellen Etten-Leur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Shell 5 km
Recensies
Nieuwe en mooie lunchlocatie op De Leur. Heerlijke broodjes. Hemels lekker eigenlijk, zoals deze zaak dan ook heet. Vriendelijke bediening. Kortom, een aanrader!Eten: 5/5
We hebben met ons team van onderwijs mogen genieten van de lunch die keurig bezorgd was. Heel divers zelfs voor alle dieetwensen was het zeer smaakvol. Een aanrader voor iedereen. Het doosje met de zoete extraatjes was een aangename verassing. We gaan zeker nog een keer gebruik maken van de service. Koninklijke Visio onderwijs Breda.
Namens Peek Creative Studios bestellen we regelmatig bij Hemelse Broodjes, voor zowel lunch als diner-buffet. Voor zowel kleine als grote groepen. Altijd is het smaakvol, mooi gepresenteerd en goede service!
Lekker rustig vandaag, met een vriend een heerlijk knapperig broodje gegeten. Zeer smakelijk, aardig meisje in de bediening met een gulle lach...Eten: 5/5
Hele fijne broodjeszaak en niets anders dan lof! Zijn altijd bereid om mee te denken op zakelijk niveau, alles is mogelijk tot spoedbestellingen aan toe. Niets is te gek en het contact is ook super fijn!
Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met hun broodjes en salades en wij waren aangenaam verrast. Heerlijke broodjes en lekkere salades, ook heel erg mooi opgemaakt.
Namens Montèl bestel ik regelmatig broodjes bij Hemelse Broodjes. Voor meetings, fotoshoots of andere bijeenkomsten kunnen wij altijd bij hen terecht. Niks is te gek, en er wordt aan alle wensen tegemoet gekomen. Wij zijn altijd tevreden over het aanbod en de bezorging.
De lunchboxen zijn goed gevuld, gevarieerd en lekker! Wij bestelden ze om na een training mee te geven aan onze klanten. Iedereen reageerde enthousiast en het voelde als een cadeautje! Bram denkt mee om te zorgen dat de boxen, ondanks de warmte en onze beperkte koelcapaciteit, toch fris aan onze klanten meegegeven konden worden!
Lopend buffet voor een grote groep. Alles even lekker, broodjes, saté en salades, heerlijk! Een aanrader.
Heerlijke broodjes en wraps, duidelijk met liefde bereid, veel afwisseling... een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hemelse Broodjes met het openbaar vervoer


Etten-Leur, Tuindersweg 130 meter
316
Etten-Leur, Tuindersweg 130 meter
316
851

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid