facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Zwolle Zuid

HEMA Zwolle Zuid

Info

HEMA in het gezellige winkelcentrum van Zwolle Zuid! Gratis parkeergelegenheid in een grote garage! Kom gezellig eens kijken!



"Bij HEMA Zwolle-zuid maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Pijmanstraat 4, 8014 VB Zwolle
Telefoonnummer: 0384609080
Stad: Zwolle
Route: Pijmanstraat 4
Postcode: 8014 VB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA Zwolle openingstijden, HEMA Zwolle centrum, Xenos Zwolle Zuid, Blokker Zwolle Zuid, Action Zwolle Zuid, Speelgoedwinkel Zwolle Zuid, Action Zwolle Zuid openingstijden, HEMA station Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moonloft Moonloft 3 km Erg leuke winkel. Alleen jammer dat de medewerkers vooral hard op veel over hun privé...
Pistache Zwolle Pistache Zwolle 3 km Koffiebar|Kleding|Meubelen|Accessoires|Sieraden|Kunst|Schoenen
wehkamp.nl wehkamp.nl 4 km Welkom op de officiële Wehkamp Facebook-pagina.
Recensies
Meisje bij de kassa was om te janken zo slecht. Te beroerd om haar werk te doen. Mensen rij liever door naar TUD of kampen.
HEMA is een fijne winkel, in zwolle zuid haal ik altijd een paar taarten voor mijn collega's. Ze hebben een kleine maar zeer gevulde vitrine. Hellaas is in Stadshagen geen gebak te verkrijgen. Een hema zonder tompouzen en gebak en worst is voor mij geen echte hema. Wat wel even vermeld moet worden is dat de HEMA koffie dark roast espresso een hele goede koffie is voor een eerlijke prijs. De producten die je bij hema koopt zijn altijd van goede kwaliteit.
Deze winkel heeft niet het hele assortiment maar wel genoeg voor een lokale HEMA. Ze hebben kleding, ondergoed, eten, hema worst, gebak, fotoservice, spullen voor de fiets, schuur en in en om het huis zoals opladers maar ook versiering zoals slingers kaarsjes en kopjes borden, pannen etcetera.
Deze HEMA-winkel is heel klein en heeft geen restaurant. Helaas konden we geen wol vinden, jammer! En we waren zaterdag daar en het was heel druk. Maar afgezien daarvan, is het leuk dat in Zwolle Zuid een HEMA te vinden is. Heel praktisch!
Geen woorden voor..Leuke en fijne en goedverzordge bediendes die je de gekste vragen kan stellen. Ze zitten niet verlegen om een antwoord. Iets minder keus dan on de vestiging in het centrum van Zwolle. Hier bijvoorbeeld helaas geen Israëlische Hadas wijn. Leuk om gewoon eens binnen te lopen en wat rond te neuzen.....
Kom er nog voor gebak, maar HEMA Hollandse eenheids maatschappij heeft geen identiteit meer. Sluit anders maar een pact met allibabba en of Amazon.
Klein assortiment, personeel is over het algemeen vriendelijk. Op zaterdag en vrijdagavond sluiten ze vaak 10 minuten eerder dan de genoemde sluitingstijd.
Niet vriendelijk.
Prima HEMA, niet heel groot maar ze hebben bijna alles wat ik nodig had.
Het is meestal te druk bij de kassa's. De stellingen tussen de kassa's en de andere rekken maakt het onoverzichtelijk. Verder prima winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid