facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Wolvega

Hema Wolvega
"Bij HEMA Wolvega maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: van Harenstraat 18 - 24, 8471 JD Wolvega
Telefoonnummer: 0561 614414
Stad: Wolvega
Route: van Harenstraat 18 - 24
Postcode: 8471 JD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook hema wolvega, HEMA ontbijt, Scapino Wolvega, Action Wolvega, Action Wolvega Openingstijden
Recensies
Gewoon Hema, altijd lekker goedkoop, niet alleen in producten, maar ook in het uiterlijk van haar winkels! Maar om even eerlijk te zijn, erg mooie producten en ook van een goede kwaliteit! Maar ook zeker een prettige plek om even een drankje of een klein hapje vandaan te halen! -- Just Hema, a very good store where you can find a lot that is kinda interesting and from a quality aspect quite good, the only thing is that the store itself doesn't look so encouraging... But to be honest, the stuff you are able to find is quite cheap but great in quality. And the best thing of all are the drinks and the food they serve, it's delicious!
Vriendelijke mee denkende mensen. Het is dat ik geen 6 sterren kan geven. De verjaardagstompouce werd persoonlijk met een felicitatie bij de kassa gebracht.
Fijn personeel, goede indeling. Je vind er echt van alles doordat alles op centrale plekken ligt. Ook meer rolstoel toegankelijk.
Dit is fijne opgeruimde Hema met een goed assortiment. Personeel is vriendelijk. Achter de Hema is een groot parkeerterrein. Parkeren is gratis met blauwe schijf.
Kom hier meestal voor het gebak. De action heeft voor de rest de HEMA vervangen voor de aanschaf van school artikelen etc etc.
Echt HEMA, geen 5 sterren maar wel waar voor je geld. Schoon, vriendelijk, heel redelijke koffie. Prima dus ...
Leuke winkel waar men ook een bakje koffie kan nuttigen met wat lekkers!!!En ook een klantenkaart kan aanbieden voor de klant als U .
Een van de weinige winkels waar je ook nog lekker kan ontbijten, dineren, en wat belangrijk is, je kunt er van het toilet gebruik maken.
Fijne winkel en tijdens lockdown nette en fijne service geleverd! Dikke pluim
Ik ga altijd kijken in een Hema, maakt niet uit in welk dorp ik ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid