facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Winterswijk

Hema Winterswijk

Info

Mode, restaurant, brood, gebak & vleeswaren.
Voor al uw dagelijkse benodigdheden.

Geschiedenis

Sinds de start in 1962 is HEMA een begrip in Winterswijk. Een warenhuis voor iedereen. Want HEMA Winterswijk wil het leven van alle mensen leuker en gemakkelijker maken; met haar bijzondere producten, winkel en mensen. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor brood, gebak en vleeswaren als ook het digitaal afdrukken van uw foto’s.
Hema Winterswijk heeft een restaurant waar u terecht kan voor een heerlijk kopje koffie met gebak of voor een broodje. De keuze is ruim. En daarbij kunt u in de zomer maanden heerlijk gebruik maken van ons buiten terras met uitzicht op de prachtige notaristuin.



"Bij HEMA Winterswijk maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Misterstraat 17, 7101 EN Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543-513431
Stad: Winterswijk
Route: Misterstraat 17
Postcode: 7101 EN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hema winterswijk openingstijden, hema winterswijk vacature, hema winterswijk ontbijt, kruidvat winterswijk, hema winterswijk koopzondag, winkels winterswijk, hema winterswijk restaurant, hema ontbijt
Recensies
Fijne HEMA, sommige gangpaden wellicht wat te smal voor minder validen
Waardeloos, meer dan 7 Euro voor 2 croissants 2 broodjes zonder beleg los bijbestellen en messen die zo bot zijn dat je de door de harde broodjesniet heen komt. Was het vroeger prima voor de prijs die je betaalde is dit echt mijn laatste ontbijt hier!
Het was tantoe druk ouwe ik dacht oke gaan veel mensen naar toe dus moet goeie zijn maar schijn bedriegt de ei was nog uitgelubberder dan de poes van mijn buurvrouw was bijna smeerkaas verder wel goed bijgepraat met mijn matsko en was ook iets geks met betalennik betaalde 4.75 en die bro van mij 2.50 terwijl de izjen thee aleen al 3 ekkies was gaare mensen hier amk
Deze HEMA is ruim en overzichtelijk opgezet, zeker in vergelijking met andere Hema's. Ze hebben een zeer breed assortiment. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook het restaurant verdient niets dan lof.
Ongeveer 15 min in de rij gestaan voor een broodje in het restaurant, maar geen koffie genomen omdat het dan nog veel langer ging duren. En dat terwijl het restaurant lang niet vol zat.
Is een fijne winkel. Je kan er van alles kopen. Het is ook niet duur. De spullen die ze kopen is ook van redelijke kwaliteit. Zoals ondergoed en sokken kan je daar prima kopen. Voor je gezicht is er ook van alles te koop. Allemaal eigenmerk van de HEMA.
Hema hoort gewoon in onze cultuur. Heel jammer, maar begrijpelijk, dat in sommige plaatsen de winkels verdwijnen. Wij drinken graag koffie met een verse tompouce.
Niet te druk. Ziet er opgeruimd uit. Personeel is vriendelijk. Niet alle artikelen waren op voorraad.
Grote ruime HEMA, leuke lunchroom. Helaas was de toiletvoorziening niet erg schoon, terwijl er wel voor betaald moet worden.
Wie Kent het niet. Klasiek Hema winkel maar deze is groot met zijn opervlakte en apart heerlijk café met zeer mooie terras op rand van de centrale park van Winterswijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid