facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Wijchen

HEMA Wijchen
Adres: Spoorstraat 15, 6602 AV Wijchen, Nederland
Telefoonnummer: 024 642 1106
Staat: Gelderland
District: Wijchen
Stad: Wijchen
Route: Spoorstraat
Huisnummer: 15
Postcode: 6602 AV


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–18:00
zondag: 11:00–17:00

Recensies
Vandaag zaterdag rond 17.30 uur een broodje tonijn gehaald om mee naar huis te nemen.nHelaas thuis gekomen moest ik vernemen dat voor 4,50 euro was belegd met een beetje ijsbergsla en het rook naar tonijn maar de tonijn was ver te zoeken voor het bedrag dat ik er voor moest betalen vind ik dit een schande voor het bedrag wat je voor zo’n broodje moet betalen is het voor mij de laatste keer geweest .nIk voel me heel erg teleurgesteld dit kan gewoon niet voor mij wordt het voortaan BufkesnJammer Hema Spoorstraat gemiste kans.
Jammer...gezellig ingericht restaurant maar het assortiment om iets lekkers te nuttigen is echt slecht. Nu diverse keren na een lange fietstocht restaurant bezocht, helaas elke keer teleurstelling. Grote affiche hangt er.....koffie en gebak 5 euro....geen gebak te vinden, alleen kaneelbroodjes of donut als keuze. Bij de vraag naar appelgebak of roomvlaai of iets dergelijks is antwoord altijd....is al op mevrouw....s morgens om 11 uur???? Juist koffietijd....Nee, voor ons af gedaan. Wij fietsen voortaan naar Hema Boxmeer, daar is ruime keuze en goede voorraad.
Werken gemotiveerd.Luisteren en helpen goed .Fijne sfeer! Je voelt de warmte onderling en naar de klanten. Rustigeneerlijke leidinggevende die de juiste mensen in zijn zaaknhaalt.Voel je je alleen en verloren ? Drink daar een kopje koffie of neem een bak soep.Je knapt er helemaal op door de fijne sfeer die daar hangt. Je mag er ook altijd je vragen stellen overnde inhoud van producten en of je er ook welkom bent.
Ontbijt service mag echt veel beter! Als je weet dat het vakantie is moet je daar ook op anticiperen. Volgens mij begrijpt elke winkel dat. Helaas hebben ze dat hier niet goed begrepen, en grijp je mis. Jammer, en zeker jammer nu we er speciaal voor hebben gereden.
Irritante zelfscankassa's waarbij ik 9 van de 10x alsnog vaak ook erg lang! moet wachten op een controle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid