facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Weesp

Info

HEMA Weesp is er echt voor iedereen. Met van alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken.



"Bij HEMA Weesp maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Breedstraat 14-18, 1381BX Weesp
Telefoonnummer: 0294-450035
Stad: Weesp
Route: Breedstraat 14-18
Postcode: 1381BX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Deze Hema is net aan de rand van het centrum gevestigd. Deze winkel is niet heel groot en verkopen zij de standaard Hema producten. Rechts van de Hema is de Albert Heijn. Mocht u met de auto zijn kunt u het beste op het parkeerdak van de Albert Heijn parkeren.
Vriendelijk personeel. Niet zo'n grote HEMA, maar de meest gangbare artikelen zijn hier verkrijgbaar. Geen gebak.
Fijne winkel, wel wat klein en onlogisch, maar daar wen je wel aan. Zo niet, personeel is altijd vriendelijk bij het helpen zoeken naar producten.
Geen grote Hema in deze plaats. Personeel is vriendelijk en bereidwillig om te helpen bij items die je niet helemaal duidelijk zijn.
Mijn man komt hier vandaan dus iedere 14 dagen zijn we hier. Mooie plaats leuke winkels en een Hema dus dat is helemaal top.
Fijn dat Weesp een Hema heeft. Vriendelijke medewerkers, wel een beetje rommelige indeling.
Kleine Hema. Geen eten en drinken afdeling, geen restaurant
Leuke winkel , jammer dat het soms rommelig overkomt
Na de boodschappen met moeders even een kop snert wegwerken
Grappig hoop dat hij er nog lang blijft
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid