facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Weert

"Bij HEMA Weert maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Nieuwe Markt 7, 6001 EL Weert
Telefoonnummer: +31495524311
Stad: Weert
Route: Nieuwe Markt 7
Postcode: 6001 EL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koopzondag Weert, Hema Nederweert, Blokker Weert, C&A Weert, AH Weert, Xenos Weert openingstijden, Only Weert, HEMA ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 211 meter Nette zaak. Op het moment dat we er waren was het heel rustig. Dus lekker rustig gege...
Recensies
Hema Weert is de zelfde als iedere Hema in Nederland alleen doen die andere filialen WEL vers gesneden snijvlees aanbieden, zo jammer dat dat in Weert niet meer gebeurd, hebben ze de bijvoorbeeld de lekkerste rosbief van Nederland en wat doen die pepernoten, ze stoppen ermee, wel vijf soorten rundvlees en ham, heel jammer, Is het dan zo moeilijk in Weert waar andere dat wel kunnen
Een ruim assortiment en gelukkig zelfscankassa's. Maar de winkel kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Helaas is dit filiaal nog niet vernieuwd, zoals andere in Nederland. Dan hopelijk ook paskamers, zodat de medewerkers je niet meer hoeven door te verwijzen naar de naastgelegen kledingzaak om te passen.
Klantonvriendelijk personeel. Als je vragen hebt over een product, helpen ze niet of zeggen al gauw ‘Nee, hebben we niet op voorraad.’ terwijl ze niet eens voor je willen kijken. Naderhand bij de kassa mij niet willen helpen omdat ik “lastig genoeg” was. Werd doorverwezen naar de zelfscan.
Ik ga gericht naar deze winkel voor bepaalde spullen. Altijd leuk om even rond te kijken.
Uitgebreide winkel met alles wat je van een Hema mag verwachten. Ze hebben ook lekker vers bereide broodjes en snacks. Veel zitplaatsen en een deels overdekt terras. Tip: Toilet toegankelijk met een munt van 50 eurocent.
Nederlands: Beste winkel/restaurant! Ze hebben vanalles en niet eens heel duur. Ik koop er vaak schoolspullen. Veel handige spullen. Bij het restaurant hebben ze ook voor een goede prijs lekker te eten. Vooral het broodje kip is een aanrader! De ijskoffie is ook de beste ijskoffie die je kan krijgen volgens mijzelf dan En ze hebben veel variaties ervan. Ze hebben ook de iconische tompouce die wel nog steeds moeilijk te eten is maar het is het waard Het personeel is ook vriendelijk en behulpzaam. Bij de takeaway is de hotdog ook een grote aanrader. Ze hebben lekkere saus. Ik kom graag naar deze winkel/restaurant. English: Best shop/restaurant! They have everything and not even very expensive. I often buy school supplies there. Lots of useful stuff. The restaurant also has good food for a good price. The "Broodje kip" chicken sandwich is highly recommended! The ice coffee is also the best ice coffee you can get. in my opinion And they have many variations of it. They also have the iconic tompouce which is still hard to eat but worth it The staff are also friendly and helpful. The hot dog is also highly recommended at the takeaway. They have nice sauce. I love coming to this shop/restaurant.
Corona versoepelingen? Niet bij Hema Weert. Daar is het restaurant koffiebuffet op 5 juni volledig dicht. Terras dicht en jawel ook het klantentoilet dicht. Wat een tegenvaller. De winkel wil verkopen maar loopt telkens achter de feiten aan.
Pas hier wat geweest drinken in het café, met een donut en een stuk appeltaart erbij. We konden hier prima rustig zitten, want we waren hier net na ontbijt gekomen. Helaas was dit ook de rede voor de vieze vloer bij onze zitplaats, er mocht zeker een stofzuigertje overheen. De sinas was erg lekker en de donut met goede vanillevulling ook. De appeltaart daarentegen was van een dramatische kwaliteit en die zou ik dan ook iederen afraden. Er werd gezegd dat het een ambachtelijke appeltaart was, maar dit is onzin. De korst was gortdroog en mijn sinas was een uitkomst. De vulling was een smakeloos prutje met een pot kaneelsuiker erin gegooid. Kortom kun je bij dit hema café prima zitten, helaas wel tussen de kruimels als je vlak na het ontbijt komt. Verder eten en drinken is prima, maar geen appeltaart.
Ik kom daar niet zo vaak terwijl ze wel heel mooie dingen hebben, ik kan het daar zelf nooit goed vinden maar dan kun je natuurlijk altijd vragen want er loopt genoeg vriendelijk personeel rond, alleen jammer dat ze geen pashokjes hebben, ook al waren het er maar 2 ofzo, dat mis ik wel.
Ik vind de Hema echt een geweldige winkel. Je kunt hier hele goede kinderkleding kopen voor een redelijke prijs. Ook laat ik altijd mijn foto's hier afdrukken. Helemaal top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid