facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Warnsveld

Hema Warnsveld

Info

De leukste Hema winkel van Warnsveld en omstreken



"Bij HEMA Warnsveld maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Runneboom 2b, 7232 CX Warnsveld
Telefoonnummer: 0575574078
Stad: Warnsveld
Route: Runneboom 2b
Postcode: 7232 CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Hema Zutphen, Kruidvat Warnsveld, Blokker Warnsveld, HEMA Openingstijden, Dreiumme Warnsveld, HEMA ontbijt zutphen, Appelkruimeltaart HEMA, HEMA vlaai
Recensies
Vorige week 3 hemdjes voor €10. Ik besteld, kwam €2,49 bij. Pakket binnen en ophalen. Zegt medewerkster. In vervolg ff bellen, dan leggen we ze apart. Nu krijg je extra kosten. Ze nam de order over zodat de bestelling verviel en ik de 3 hemdjes meekreeg voor €9,99. Hardstikke bedankt, top!!
Deze hema doet waar die zelf zin in heeft. Geen sale, maar de volle mep betalen terwijl bij alle andere hema's inclusief website afprijzingen zijn. Zutphen neemt geen retouren meer aan van Warnsveld omdat ze dan volle prijs terug moeten betalen terwijl het in de sale is wat begrijpelijk is want dat is een winstverlies voor ze.
Mooie nieuwe winkel, licht en overzichtelijk. Een aanwinst voor de omgeving.
Een kleine Hema, prima voor de eerste behoeften leesbril Mooie plek in het centrum om scherm demonstraties te doen.
Een kleinere HEMA dan je gewend bent. Ze verkopen veel producten. Vriendelijk personeel. Ideale openingstijden: s'avonds tot 20.00 uur. Ruim assortiment gebak.
Vooral gebak is prima.
Het betreft een prima, maar kleine Hema vestiging. Perfect te combineren met de dagelijkse boodschappen bij AH welke in hetzelfde pand gevestigd is.
Ik kan hier meestal wel slagen voor Tshirts en nog met biologische katoen ook.
Klein filiaal,maar toch een leuke winkel en ook lekker gebak
Geen grote vestiging maar er is toch erg veel te koop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid