facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Wageningen

HEMA Wageningen

Info

HEMA maakt gewoon bijzonder

Geschiedenis

Op 4 november 1926 opende de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg H.E.M.A., de eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Een warenhuis voor de gewone man waar producten werden verkocht tegen eenheidsprijzen van 10, 25 en 50 cent. Vanaf de eerste dag stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. In 1927 werd een HEMA buiten Amsterdam geopend en één jaar later waren er al tien vestigingen. Vanaf 1958 opende HEMA in hoog tempo nieuwe filialen, met als doel in elke grote plaats een vestiging. HEMA was in de jaren ’50 de eerste franchiseorganisatie in Nederland en is nog steeds de grootste franchisegever van Nederland. Het aantal vestigingen groeit nog steeds snel. Inmiddels zijn er winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje.



"Bij HEMA Wageningen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Hoogstraat 59, 6701 BN Wageningen
Telefoonnummer: 0317412812
Stad: Wageningen
Route: Hoogstraat 59
Postcode: 6701 BN


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00

Recensies
Altijd leuk om hier koffie drinken en ook schoon en de prijzen normaal
0 sterren. Erg ontvriendelijk. Wij zaten in Wageningen te lunchen wij mochten geen kraanwater en werden boos aangekeken ik voel me beledigd anticlimax ik erg boos ik voel niet oke ik ben erg verdrietig en voel niet veilig in de Hema Wageningen
Super vriendelijk personeel bij het restaurant. Lekker eten en ontbijt en 4 uurtje is goede value.
Op een vroege ochtend een broodjesbelegger kats chagrijnig. Kwam niet eens een goede morgen ervan af. Dit nodigt toch niet om wat te bestellen. Die gozer moet echt op geattendeerd worden wat klantvriendelijkheid is. 14 April 2022 10:25
Gezellig hema met een leuke sfeer. Fijn restaurant gedeelte
Prima winkel voor kleding en items die je gebruikt in het dagelijks leven. Enkele producten zijn wel wat aan de prijzige kant in vergelijking met concurrerende winkels. Altijd lekker om hier een belegd broodje of gebak te halen.
Het wordt te dik op vrouwen ingespeeld. En wat ik hiermee is bedoel is dat de winkel zo is aangepast dat ze de oude locatie van mannenkleding in een make-up afdeling hebben veranderd, en dat je het alleen nog kan vinden als een smalle rekje op de bovenste verdieping. Ik begrijp dat vrouwen een belangrijke doelgroep is voor winkels, maar hier wordt het te dik op gelegd.
Winkel ok. Restaurant matig. Je kunt niet contant afrekenen waarom niet? kan in rhenen wel Geen vier uurtje meer geen idee waarom niet was opeens afgeschaft. Bediening matig.
Het winkelgedeelte is de HEMA als vanouds, leuke en betaalbare artikelen en voldoende assortiment. Het restaurant ben ik de afgelopen tijd minder over te spreken en zeker beter gewend van de HEMA. Eenmaal kon een meisje mij het verschil tussen een hazelnootspecialiteit en caramelcapuccino niet uitleggen, waarbij na het bestellen van de caramelcapuccino het kopje een beetje was overgelopen kan gebeuren maar was netter geweest als ze hm ook even afnam ipv nat op het schoteltje te zetten en de carameldecoratie on top simpelweg vergeten. Een andere keer hadden een vriendin en ik thee uit vieze glazen buitenkant gelukkig maar toch. Klinkt muggenzifterig, maar geeft geen goede indruk
Tja, ze hebben het druk in december. Te druk om alles te voorzien van prijzen. Kassieres die voor je neus weglopen en niet terugkomen zodat je maar aan de andere kant van de winkel afrekent. Hema heeft meestal alles op orde, maar deze niet als het drukker wordt. Zorg svp dat alles in/op de schappen van een prijsje is voorzien. En dat er warme rookworst is. Overigens zijn ze hier wel altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Maar na vandaag een ster verloren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid