facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Waddinxveen

HEMA Waddinxveen
Adres: Promenade 3, 2741 NL Waddinxveen, Nederland
Telefoonnummer: 0182 637 420
Staat: Zuid-Holland
District: Waddinxveen
Stad: Waddinxveen
Route: Promenade
Huisnummer: 3
Postcode: 2741 NL


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Winkel prima ,keuken aanbod goed personeel traag en onvriendelijk.nDragen geen handschoentjes met eten bereiden.Ook geen rekening houden met noten allergie.Bal gehakt word met blote handen op snij plank gesneden waar broodresten op liggen.nAfruim karren vol.nMis de dames die hier voor de boel runden.nLeren kost tijd maar klantvriendelijkheid heb je of niet.
Mooiste restaurant van alle Hema s helemaal top
Prima winkel! Het assortiment is redelijk groot, vooral de vrouwen afdeling mag er wezen met de hoeveelheid kleding. Verder is er alles wel wat je van een HEMA verwacht: overige kleren, een afdeling voor make-up en verder nog wat leuke ditjes en datjes. Bonuspunten voor het restaurant wat ze hier hebben! Hier een keertje eten kan geen kwaad.
Personeel is aardig met uitzondering van wat ik denk wat de eigenaar is.nMoeilijk doen om 10% korting omdat ik ook mijn zorgverzekering via de Hema heb en er geen kaart was gekoppeld.nHij geeft niet aan dat je dan de app moet downloaden etc. Geen enkel advies of toereiking. Enkel de opmerking dat er niet gecontroleerd kan worden of je ook daadwerkelijk je verzekering via de Hema hebt.nnNadat we naar buiten waren gelopen APP geïnstalleerd en daarna weer naar binnen en kon via de app de 10% korting krijgen. niet bij de eigenaar, maar bij een aardige caissière.nnIk koop de volgende keer wel bij een andere vestiging of online.nn@Monique dit is geen feedback dit is een waarschuwing voor andere klanten dat de eigenaar/manager een empathie loos persoon is.
Super fijne winkel, vriendelijk, netjes, horeca ook helemaal top, schoon, vriendelijk, ik mis alleen echt iets voor de kids om mee te spelen al is het een krijtbord ofzo!drinkt toch net even wat rustiger!wellicht een leuk idee om een x toe te voegen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid