facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Veendam

HEMA Veendam
Adres: Winkler Prins Passage 19, 9641 DB Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 612 580
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Winkler Prins Passage
Huisnummer: 19
Postcode: 9641 DB


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
In buurt op vakantie woensdag 11 oktober 2023 hier gewinkeld mooie ruime hema ook het restaurant vrij ruim,en niet te vergeten heerlijke koffie en cappuccino en een lekker appelpuntje gaat er best in, we hebbennvan van genoten. vriendelijke personeel ook leuk. Tot ziens.
Ongepaste personeel wat respectloos als de pest is, management doet hier verder ook niks mee waardoor ik persoonlijk zou zeggen boycot deze locatie tot nieuwe management/eigenaar.nnAls je respectvol behandeld wilt worden kan je beter ergens anders heengaan dan deze hema.
Ik heb de afgelopen week hier wat spullen gekocht die ik niet bij een andere locatie Zuidlaren kon kopen, en daar had ik ook een aantal zéér negatieve ervaringen Hopelijk vinden ze voor die locatie zo snel mogelijk nieuw 'personeel' dus daarom maar naar Veendam. Gelukkig overwegend goede ervaringen hier en een blije koper die hopelijk meer goede ervaringen opdoet hier. Toch hoop ik dat ook de afdeling voor kaas en vleeswaren hier ooit weer terugkomt. Deze afdeling word toch door een heleboel Veendammers gemist vandaag de dag. Vandaar 4 van de 5 sterren. Tot ziens.
Lekker een kop soep gehad en een saucijzebroodje. Smaakten beide prima. Helaas kregen mijn vriendin en ik later wat maagklachten en zij had alleen de soep gehad. Verder was alles prima. Dit was de eerste keer met een klacht.
Prima vers broodje Hema Kip en Koffie in t restaurant voor een nette prijs in deze dure tijden. Een aardige mevrouw die in was voor een gesprekje tijdens verzorging en betaling van de producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid