facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Veendam

Hema Veendam

Info

Warenhuis Veendam, alles wat u nodig heeft om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken.



"Bij HEMA Veendam maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Winkler Prins Passage 19, 9641 DB Veendam
Telefoonnummer: 0598-612580
Stad: Veendam
Route: Winkler Prins Passage 19
Postcode: 9641 DB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA gebak, Openingstijden HEMA Groningen, Blokker Veendam, HEMA Winschoten, Oranjekoek HEMA, HEMA taart aanbieding, HEMA take away open, HEMA cakejes
Recensies
Lekker een kop soep gehad en een saucijzebroodje. Smaakten beide prima. Helaas kregen mijn vriendin en ik later wat maagklachten en zij had alleen de soep gehad. Verder was alles prima. Dit was de eerste keer met een klacht.
Fijne Hema. Lekker groot. Hier bij ons in Wassenaar eigenlijk te klein. Jammer.
Catering sluit erg vroeg,tevens weinig keus.
Ik houd van HEMA. Deze winkel is al helemaal leuk. Altijd goede schoolspullen en het is een mooie winkel
Prima winkel voor gewone spullen voor een gewone prijs.Bij de Hema hebben ook lekkere snert. Met roggebrood en spek voor 3,50 euro.Koopje! Jammer dat Veendam qua winkels zo leegloopt. Echt jammer! Vroeger vond ik Veendam leuker.Ben blij in Midden-Groningen in Sappemeer te wonen. Met als winkelcentrum de Hooge Meeren
Hema heeft diverse keuze aan aan artikelen in de schappen liggen en even een kopje koffie of thee met gebak of een broodje met ham, kaas of worst en je kan ook taarten bestellen voor verjaardagen, keuze genoeg en aan de kassa is het niet zo druk. En als het druk is zijn er twee of drie medewerkers aan de kassa..
Waardeloze service! Telefoonhouder gekocht. Telefoonhouder breekt af, telefoon kapot. Eigenaar van de winkel verschuilt zich achter een doolhof van keuzemenu's van een of andere klantenservice in Amsterdam . Door deze mensen word van alles beloofd vergoeding van de reparatie zou zo snel mogelijk geregeld worden. Dit word echter vergeten niet goed opgepakt en op de lange baan geschoven. Gemaakte beloftes houden geen stand bij dit bedrijf . Nul sterretjes voor hema Veendam dankzij het niet nakomen van beloftes het niet nemen van verantwoordelijkheid. Eigenaar van deze toko verstopt zich achter Amsterdamse keuzemenu's echt schandalig zo ga je niet met klanten om. Ben dan wel consument maar ben ook mens en zo wens ik behandeld te worden.
Opzich goed filiaal, echter ben ik hier ook wel tussen de middag geweest voor een broodje. Staat er 1 persoon achter bali, bijna geen verse broodjes. En dit was geen uitzondering. Zou zeker beter kunnen, als je verse broodjes wil verkopen moet je het ook werkelijk vers doen, en zorgen dat je rond lunchtijd voldoende bezetting hebt. Verder geen slechte winkel. Altijd goede taart e.d. dat zit wel goed.
Ik haal hier mijn wasmiddel, gel, douchegel, shampoo, scheermesjes, scheergel en ze hebben de lekkerste koffiepads. Daarna nog even wat eten in het restaurant, ook altijd goed, lekker en betaalbaar.
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid