facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Utrecht-Vleuterweide

HEMA Utrecht-Vleuterweide
Adres: Burchtplein 10, 3452 MJ Utrecht, Nederland
Telefoonnummer: 030 666 5976
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Burchtplein
Huisnummer: 10
Postcode: 3452 MJ


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:30
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Goed personeel en veel vriendelijke mensen daar aanwezig. Je kan er veel verschillende dingen kopen. Ze hebben nu normale kassa's en zelfscan kassa's makelijk, omdat je dan niet lang in de rij hoeft te wachten.
Zeer klantonvriendelijke mensen, niks tegen hema, maar de mensen die bij dit filiaal werken hebben niet veel verstand. Als je vraagt om een rookworst kijkt die chaggerein je raar aan, met neehoor dat verkopen we niet we zijn geen slager...... Ook een keer met foto's printen gehad dat de medewerker in het bijzijn van alle klanten bij de kassa 1 voor 1 alle foto's laat zien om te vragen welke van mij zijn....
Niet klantvriendelijke kassa medewerkers. Sta ik bij de zelfscan kassa af te rekenen en alle producten ingescand, annuleert de caissière alles omdat zij even de kassa nodig hebt, terwijl ik net wil pinnen.nPersoneelsplanning kan hier ook beter. Zeer regelmatig rij van circa 10 klanten.
Volgens de voorraadinformatie op de website zouden hier leren inlegzolen ruim op voorraad zijn. Of dat klopte niet, of dat stuk chagrijn had geen zin om achter in het magazijn te kijken. Ik vermoed het laatste.
Hier gordijnen besteld. Tot vier keer toe is er een fout gemaakt met de bestelling. 2,5 maand gewacht op gordijnen die uiteindelijk 10cm in lengte verschilden. Slechte service, ik had iets van compensatie verwacht. HEMA heeft wel de gordijnen teruggenomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid