facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Urk

Info

Facebook pagina van de HEMA op Urk.



"Bij HEMA Urk maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Ransuil 58, 8322 CP Urk
Telefoonnummer: 0527690870
Stad: Urk
Route: Ransuil 58
Postcode: 8322 CP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Blokker Urk, Zeeman Urk
Recensies
Gewoon een goede Hema. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeker 1 jongere medewerker in het bijzonder, dacht dat ze Babet heet is altijd bereid om te hulp te schieten en is altijd vriendelijk.
Er werken 2 oudere dames die het blijkbaar een straf vinden om te werken. Ik adviseer een switch van personeel of een klanten training. Het is er rommelig en niet proper.
Wat een chagrijnige onprofessionele vrouw staat daar achter de kassa zeg…. Heeft geen idee wat ze doet en blaft graag de klanten af… cursus omgaan met klanten zou voor haar wel eens goed gaan..
Heel gemene personeel ze hebben rare opmerkingen gemaakt en bleven maar op ons letten
Altijd voordelig met kwaliteit maar dat oude proleet achter de kassa. Bahhh
Ik had een inktpatroon gekocht en hij was blijkbaar kapot. Het was een inktpatroon voor 30 euro.. We wilden hem terug brengen en ze zeiden dat ze het niet terug nemen. Dit is niet de fout van mij maar van Hema. Ook zijn de medewerkers niet erg vriendelijk.
Overzichtelijk netjes en vriendelijk personeel. Niet zo 'n groot arsortiment.
Kleine, gemoedelijke HEMA, assortiment prima in orde op één ding na, de warme worsten..... Change that please en ik geef 5 sterren ;
Super leuke dingen maar mogen wel meer bediening aan Kassa
Super chagarijnige medewerkers en ze achtervolgen je waneer je de winkel in komt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid