facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Uithuizen

Hema Uithuizen
"Bij HEMA Uithuizen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Hoofdstraat Oost 37C, 9981AG Uithuizen
Telefoonnummer: 0595433335
Stad: Uithuizen
Route: Hoofdstraat Oost 37C
Postcode: 9981AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Action Uithuizen
Recensies
Vroeger was de bedrijfspolicy dat de medewerksters vrouwelijk waren dat bracht een bepaald sfeertje, misschien omdat het nu van Jumbo is is deze policy misschien gestopt. Er werkt nu een man viel mij op, dus zeg ik tegen deze mannelijke medewerker: werken er tegenwoordig ook mannen bij Hema? Voelt hij zich schijnbaar aangevallen en doet kortaf. Zegt hij die werkten altijd al bij de Hema! Niet waar. Ik vraag me af of die man wel in het team past, ik heb vroeger zelf stage gelopen bij de Hema, toen was dat een florerend bedrijf, kocht je een hema batterij of stofzuiger dan had je iets goeds voor weinig geld, de laatste jaren is men gaan concurreren met winkels als Action, kwaliteit, service, gevoel, mooi, werd minder belangrijk, de "unique selling point" is verdwenen, mensen gaan nog steeds niet voor goedkoop naar de Hema, maar voor goed en niet duur. Daar hoort ook goed personeel bij. Misschien weet men het tij te keren en keert het Hema gevoel er ooit weer terug.
De Hema, wat zal ik erover zeggen. Een Action maar dan duurder, de kwaliteit is net zo slecht als die van de Action. Hema is net als Blokker een winkelketen die niet meer relevant is.
Prima winkel, alle dingen die je verwacht van een Hema zijn er: ik kan er bijna altijd slagen voor kinderkleren of handdoeken, tevens voor de oordopjes. En vriendelijk personeel.
Zocht een medicijndoosje. Vraag aan verkoopster. Zegt ze ja hebben wij wel. Zie haar denken en zegt nee wij niet meer. Loop winkel in voor wat anders kom het medicijndoosje tegen. Volgens mij wist zij niet waar het lag en geen zin om te helpen
Een mooie winkel met vriendelijk personeel. Helaas is deze HEMA filiaal niet echt heel groot waardoor het assortiment ook vrij klein is. Maar goed, online bestellen bij de HEMA kan altijd, en op de website is natuurlijk veel meer te vinden voor scherpe prijzen. Je kunt het laten bezorgen in het filiaal, maar ook thuis, wel zo makkelijk.
Jammer, alleen non-food..... Wel een nette winkel met vriendelijk personeel.
Leuke winkel, voor huishoud spullen en schoolspullen, en ondergoed kleding voor vrouwen en mannen echt iets om even langs te gaan.
Zeer onvriendelijk en onbeschoft personeel.. Ze weten totaal niet hoe ze met klanten moeten omgaan. Personeel geeft de klant een grote mond, kan echt niet
Zo jammer dat HEMA in een dorp als Uithuizen de zelfscan stimuleert. Daar waar de persoonlijke noot nog de enige bindende factor is. Volgende keer toch maar weer kiezen voor het gemak van internet.
Geen personeel te vinden in deze HEMA zit ws koffie te drinken achter alleen een zelfscan apparaat Niet gek dat dit concern kapot gaat als je zo met klanten omgaat....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid