facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Surhuisterveen

HEMA Surhuisterveen

Info

HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.
HEMA maakt gewoon bijzonder!



"Bij HEMA Surhuisterveen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: De Kolk 38, 9231 CX Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512362611
Stad: Surhuisterveen
Route: De Kolk 38
Postcode: 9231 CX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Gezellige en nette dependance, vriendelijk en behulpzaam personeel. Blijf altijd terugkomen voor de heerlijke taart en die ene keer dat het niet goed was, serieus opgepakt en ruimschoots gecompenseerd. Complimenten voor "onze" Hema Surhústerfean.
Prettige middelgrote, schone en ruim opgezette Hema, makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid op paar stappen van het warenhuis verwijderd en 2 handige parkeerplekken van max. 10 minuutjes direct voor de ingang om even die lekkere Hema taart of anderswat op te halen. In Surhuisterveen is deze Hema echt de kers op de taart van een van de leukste dorpswinkelstraten in NoordOost Friesland. Vriendelijk personeel, regelmatig leuke aanbiedingen, geweldige cadeau ideeën - en artikelen, hip en trendy, heerlijk ovenvers gebak EN... last but not least heerlijke verse tompoucen en natuurlijk Hema rookworsten, de enige echten.
Prima winkel qua keuze producten en voorraad. Ook kun je hier lekkere gebak kopen/bestellen.
Prettige ruim opgezette winkel Leuke koopjes en prettig en behulpzaam personeel. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Top
Mooie ruime overzichtelijke winkel. Zie je er niet aanaf als je ervoor staat.
Beetje moeilijk om hier afstand te houden, maar ze hebben hier wel een ruim assortiment.
Fijne warenhuis, vriendelijk personeel. Ik kom er graag.
Goede service maar er waren jammergenoeg geen strepless bh's meer in mijn maat
Wordt steeds mooier en beter assortiment.
Prima winkel Vriendelijk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid