facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Sneek

"Bij HEMA Sneek maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Oosterdijk 32, 8601 BT Sneek
Telefoonnummer: 0515-414352
Stad: Sneek
Route: Oosterdijk 32
Postcode: 8601 BT



op zoek naar gerelateerd: Hema Sneek Facebook, Openingstijden Hema Bolsward, Blokker Sneek, Hema Outlet Sneek, HEMA winkelen, Action Sneek, HEMA taart, HEMA Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limburgia - Zoet & Zo Limburgia - Zoet & Zo 321 meter Mmm lekker hoor daar koffie en gebak super
Your New Beginning Your New Beginning 1 km Welkom op mijn pagina, Your New Beginning. De naam zegt het al, een nieuw begin of e...
Vrolijke trommeltjes Vrolijke trommeltjes 2 km Het perfecte trommeltje maakt u hier!
Recensies
Er is een nieuw restaurant aangebouwd. Nu niet meer tussen de winkel spullen koffiedrinken.
Er waren vanmiddag stuk of 10 vliegen op de broodjes en gebakjes in de vitrines te zien. Heb het gezegd tegen caissière. "O, ik heb wel de vliegendingen opgehangen. Heb je het gezien?", zei ze. Ik zei:"Nee, ik heb vliegen gezien". --------------------------------------------- Ik heb het hier gemeld, zodat jullie het kunnen verbeteren. Het is dus verder aan jullie. Ik ga verder klantenservice of wie dan ook, niet bellen. Het is, nogmaals, aan jullie.
Het assortiment voor jongens is erg schaars. Het restaurant is niet meer wat het geweest is, zowel qua prijs als kwaliteit… jammer. Personeel is vriendelijk, huishoudelijke producten zijn altijd goed op voorraad.
Winkel prima...maar het restaurant een drama!!! Alles duurt veel te lang..of is niet klaar...nee daar maar mag wel wat gemotiveerder en personeel met kennis in!!
Wijnglazen zijn echt dof qua geluid, had wel iets meer een kling verwacht maar het is meer een klong. Niet echt kwaliteit.
Winkel is prima, maar sla het restaurant maar over! Vanavond liepen we langs, warme maaltijden zijn er sinds corona niet meer alleen een paar broodjes. Enige wat er ligt is gebak, maar dat eet je niet rond etenstijd lijkt mij. Restaurant was ook zo goed als leeg, dus zegt wel genoeg lijkt mij
Net verbouwd restaurant. Wel veel duurder geworden.
Zoals wij normaal elke week hier gezellig even komen zitten en áltijd wat bestellen. Heb ik vaak moeite om een keuze te maken ivm autisme. Na ongeveer 15 minuten was het vandaag gelijk al van “Gaan jullie nog bestellen?” Ehm ja zeiden we, maar ik heb moeite en heb altijd even wat meer tijd nodig om te kiezen.. Dus dat vond ik erg jammer eigenlijk, dat er van uit werd gegaan dat we hier maar zitten zonder dat we consumeren.
Het broodje warme beenham is echt verschrikkelijk. Je krijgt totaal iets anders dan wat op de afbeelding staat weergegeven. En dat voor bijna 4 euro.
De winkel is verder prima, maar het eet gedeelte is slecht. Niets staat klaar. Lang wachten en niet opgeruimd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid